✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Een coach voor je perfectionisme

Een coach van Loopbaangeluk kan jou helpen bij het doorbreken van je perfectionisme. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede team van meer dan 70 coaches, vind je ongetwijfeld een coach die jou kan voorzien van hulp op maat. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Merelbeke, nabij Gent, maar we hebben veel lokaal actieve coaches verdeeld over heel Vlaanderen.


Geïnteresseerd in het doorbreken van jouw perfectionisme?

> Maak een afspraak

Onze coach leert je hunkering naar perfectionisme doorgronden

Vind je het moeilijk om een halt toe te roepen aan ‘het kan nog beter’? Onze coach helpt je in je zoektocht om je perfectionisme een halt toe te roepen en te leren genieten van het imperfecte. Vaak uit zich dat ook in je loopbaan. Dan kan je dankzij loopbaanbegeleiding tot nieuwe inzichten komen en jezelf leren ademruimte te geven en tot innerlijke rust te komen. Blijkt hieruit dat er een mismatch is met je huidige job? Onze jobcoach of onze loopbaancoach bekijkt alle mogelijkheden en zoekt naar gepaste oplossing. We bieden bijvoorbeeld  ook workshops voor zelfzorg of stress- en burn-out preventie aan. En je kan ook werken aan je perfectionisme viacoaching in de natuur.

Ontdek je perfectionisme en leer het ompolen

Met behulp van onze coach ontdek jij de diepere lagen van je drang naar perfectionisme. Zo weet jij welk deel van jou meer aan bod wil komen en leer je daaraan ruimte geven. Dat komt niet alleen jezelf, maar ook je omgeving en je werk ten goede. Je zal er alleen bij winnen! Heb je interesse? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Dat kan door te bellen naar +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be. Bekijk ook zeker of je recht hebt op een VDAB-loopbaancheque!