✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Loopbaanbegeleiding in regio Mechelen

Heb je nood aan loopbaanbegeleiding in Mechelen, Antwerpen, elders in Vlaanderen of Brussel? Loopbaangeluk staat voor je klaar. Wij beschikken over een netwerk van meer dan 70 professionele coaches over heel Vlaanderen en Brussel. Of je nu via je of organisatie, of uit eigen overweging bij ons komt, je kunt altijd rekenen op onze verfrissende en unieke aanpak die leidt naar meer loopbaangeluk.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Professionele loopbaanbegeleiding in de regio rond Mechelen en Antwerpen

Bij ons bedrijf kan je rekenen op professionele loopbaanbegeleiding in de regio rond Mechelen en Antwerpen, maar ook elders in Vlaanderen. Onze loopbaancoach zorgt telkens weer voor een persoonlijke aanpak en luistert aandachtig naar jouw noden. Heb jij als werknemer het gevoel dat er veranderingen nodig zijn? Zit je bijvoorbeeld met erg veel stress, heb je last van perfectionisme of te weinig zelfvertrouwen en heb je zelfs het gevoel dat een burn-out nadert? Of komen jouw talenten niet aan bod of ken je deze onvoldoende? Wij doen er alles aan om de kern van het probleem te doorgronden, zodat de juiste oplossing naar boven kan komen. Op deze manier creëren we werkbaar werk en loopbaangeluk voor onze klanten. Dat verwijst naar werk dat motiveert, je voldoening geeft, ontwikkelingskansen biedt. Het is een job die niet voor problematische stress zorgt. Een bijkomend pluspunt is dat je de VDAB-loopbaancheque kan inschakelen.

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Schakel ons bedrijf in voor professionele hulp

Wil je ons bedrijf inschakelen voor loopbaanbegeleiding in regio Mechelen en Antwerpen? Wij helpen je op weg naar (meer) geluk op het werk met behulp van onze persoonlijke aanpak. Maak een afspraak via het nummer +32477 85 59 98 of via het e-mailadres info@loopbaangeluk.be. Heb je vragen over onze service? Wij beantwoorden deze met plezier.