loopbaanbegeleiding Mechelen

Loopbaanbegeleiding in Mechelen

Als je behoefte hebt aan loopbaanbegeleiding, ben je bij Loopbaangeluk aan het juiste adres. Samen met een ervaren loopbaancoach bij jou in de buurt kun je werken aan je professionele uitdagingen en vragen. Ons grote netwerk van coaches is actief in Mechelen en Vlaanderen.  

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Heb je een specifieke uitdaging? Bespreek het met een loopbaancoach in Mechelen tijdens een gratis infogesprek. Leer hoe je kunt betalen met een VDAB-loopbaancheque en ontvang 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 40, of 7 uur voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Ontvang zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro voor slechts 80 euro met behulp van een VDAB-loopbaancheque. Je kunt kiezen voor een loopbaancheque van 3 of 4 uur coaching. Wil je deze waardevolle loopbaancheques bestellen en direct beginnen?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Als je twijfelt over loopbaanbegeleiding en meer informatie wilt, nodigen we je uit voor onze gratis infosessie. Deze sessie kan zowel live als online worden bijgewoond.

Tijdens de infosessie zullen we gedurende ongeveer een uur onze unieke aanpak toelichten en een beknopt overzicht geven van de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques. Je kunt ook al je vragen stellen.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Mechelen

Wil je ontdekken hoe loopbaanbegeleiding kan bijdragen aan jouw carrière en werkgeluk? Vraag vandaag nog je gratis infogesprek aan en ontvang meer informatie over onze aanpak en hoe we jou specifiek kunnen helpen. Je loopbaancoach in Mechelen staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan met je professionele uitdagingen en verwachtingen.


loopbaanbegeleiding mechelen

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Mechelen?

Wij helpen je op weg naar (meer) geluk op het werk met behulp van onze unieke en persoonlijke aanpak.

Contacteer ons en onze loopbaancoach in Mechelen zal je zo snel mogelijk verder helpen.

Contacteer ons