Outplacement begeleiding - Op weg naar een nieuw loopbaanpad

Kwalitatief outplacement

Wij bieden een kwalitatief hoogstaand outplacementtraject aan tegen een betaalbare prijs, gericht op het creëren van een win-win situatie voor alle betrokkenen. Ons doel is het verzachten van het ontslagproces en het empoweren van uw ex-medewerker om hun volgende professionele avontuur met vertrouwen en enthousiasme tegemoet te kunnen treden.

Kies voor een outplacementpartner die waarde hecht aan de toekomst van uw personeel en de reputatie van uw organisatie.

outplacement-ontslagbegeleiding

10 jaar ervaring: dé expert in individuele ontslagbegeleiding

Bij Loopbaangeluk zorgen we al meer dan 10 jaar voor professionele begeleiding bij ontslag in heel Vlaanderen en Brussel. Onze outplacementcoaches zorgen voor een kwalitatief outplacementtraject op maat van je medewerker. We hebben outplacementcoaches verspreid over verschillende regio's en zorgen ervoor dat je medewerker binnen de kortste keren een nieuwe uitdaging vindt die past bij zijn specialisaties, sterktes en interesses.
Stuur een-mail naar info@loopbaangeluk.be of bel naar het nummer +32499 53 29 77 voor een vrijblijvende offerte.


Voordelen van outplacement en ontslagbegeleiding

  • De ontslagen medewerker heeft terug toekomstperspectief. Jullie samenwerking eindigt met een positieve noot, wat meteen ook jullie reputatie in de markt beschermt.
  • Andere medewerkers en teamleden zien hoe jullie zorgen voor mensen, zelfs bij ontslag. Outplacement of ontslagbegeleiding helpt hen om het afscheid een plaats te geven en versterkt hun loyaliteit.

Dat zijn de resultaten van ons outplacementtraject. En die boeken we ook graag voor jullie.


Outplacement werkt versterkend

Bij Loopbaangeluk biedt outplacement bij ontslag meer dan alleen begeleiding; het fungeert als een springplank naar loopbaangeluk. Wij leggen de nadruk op persoonlijke groei, het maken van de juiste keuzes voor jouw toekomst, en bieden zowel praktische als emotionele ondersteuning tijdens je zoektocht.

Zet een lastige situatie om in een springplank naar kansen. 

Kies dus voor een zorgzame aanpak voor je ex-medewerker. Die zorgzaamheid brengen we ook in praktijk door jou als HR of werkgever bij de administratieve details te ondersteunen zodat alles vlot en volgens de geldende reglementering verloopt. Download zeker onze fiche met het overzicht van de algemene regeling van outplacement.  

 

Je wil de kostprijs beperken

En dat snappen we volledig: je neemt immers afscheid van de werknemer. Daarom hanteren we de beste prijzen. Een outplacement traject kan al vanaf 2300€ exclusief BTW. Bij verbreking is het wettelijke tarief van toepassing: een bruto-maandloon met een maximum van 5.500€ excl BTW.

Beroep doen op ons? Laat uw gegevens na voor snelle ondersteuning!

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren.

outplacementtraject

Een aanpak op maat voor je ex-medewerker

Laat je ex-medewerker genieten van een pakket op maat waar coaching, training en een praktische aanpak elkaar aanvult. Dat kan via onze unieke outplacementtrajecten. Wij bieden nieuwe kansen voor je ontslagen werknemers.

Met onze ondersteuning bij ontslagbegeleiding, help je ze om sneller een passende nieuwe job te vinden.

Ontzorging van de werkgever

Wij bieden ook voor u als HR of verantwoordelijke volledige ontzorging: alle documenten worden voor u voorbereid zodat u slechts op de spreekwoordelijke knop hoeft te drukken.


We zorgen ervoor dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen en helpen de reputatie van het bedrijf te vrijwaren. 

Loopbaangeluk maakt deel uit van NextStep coaching BV.

Contacteer Ons

 
 

Waarom HR-professionals en werkgevers voor outplacement kiezen bij Loopbaangeluk?

Als werkgever wil je het ontslag van een medewerker correct uitvoeren en voldoen aan de wettelijke verplichtingen. En net iets extra doen door te kiezen voor ontslagbegeleiding bij een partij die de medewerker eerst versterkt en dan begeleidt naar een passende nieuwe job.

  • Slaap op beide oren - We kennen de outplacementwetgeving door en door, volgen recente wijzigingen op de voet en werken met opgeleide, gespecialiseerde outplacementcoaches. Alles is dus meteen in orde.
  • Vergeet de administratie - Outplacement lijkt misschien complex, maar hoeft dat niet te zijn. Wij ontzorgen jullie van A tot Z met een bewezen stappenplan en ondersteunen jullie bij alle administratieve verplichtingen. Meer tijd voor jullie mensen dus.
  • Waaier aan methodes - we bieden een waaier aan methodes en zoeken samen de meest geschikte coach.
  • Afgesteld op de medewerker - Die leert zichzelf beter kennen, wordt sterker en kiest heel bewust de volgende stap. Zo vergroot de kans op een job die duurzaam past.
  • Onze kwaliteitlabels - Loopbaangeluk door NextStep Coaching BV is een Certo-gecertifieerd outplacementkantoor en lid van Federgon


 Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren

Veelgestelde vragen rond outplacement en ontslagbegeleiding

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren