Outplacement - ontslagbegeleiding

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een teamlid bij ontslag. Maar wat als we het verhaal bij jouw organisatie of bedrijf via outplacement in schoonheid kunnen beëindigen?

Een kwalitatief outplacementtraject kunnen aanbieden tegen een lage prijs? Een goed gevoel voor beide partijen bij ontslagbegeleiding. Daar gaan we voor!

Werkgever Werknemer/Particulier

outplacement-ontslagbegeleiding

Kies je outplacement partner met zorg

Eerder zelden slagen organisaties erin om 'zonder brokken te maken' een medewerker te laten vertrekken. Zowel intern als voor je branding is dit nefast. Kies daarom voor een outplacementaanpak die zorg draagt voor je ex-medewerker. Een outplacementtraject bij Loopbaangeluk gaat jouw ex-medewerker versterken en met welwillendheid laten terugkijken op 'wat was'.

Kies dus voor een zorgzame aanpak voor je ex-medewerker. Die zorgzaamheid brengen we ook in praktijk door jou als HR of werkgever bij de administratieve details te ondersteunen zodat alles vlot en volgens de geldende reglementering verloopt. Download zeker onze fiche met het overzicht van de algemene regeling van outplacement.  

Zo zet je een lastige situatie om in een springplank naar kansen.

Je wil de kostprijs beperken

En dat snappen we volledig: je neemt immers afscheid van de werknemer. Daarom hanteren we de beste prijzen. Een outplacement traject kan al vanaf 1800€ exclusief BTW. Bij verbreking is het wettelijke tarief van toepassing: een bruto-maandloon met een maximum van 5.500€ excl BTW.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO Ontzorging bij ontslag van A tot Z

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren.

outplacementtraject

Een aanpak op maat voor je ex-medewerker

Laat je ex-medewerker genieten van een pakket op maat waar coaching, training en een praktische aanpak elkaar aanvult. Dat kan via onze unieke outplacementtrajecten. Wij staan klaar om je bij te staan in het creëren van deze nieuwe kansen voor je medewerkers.

Met onze ondersteuning bij ontslagbegeleiding, help je ze om sneller een passende nieuwe job te vinden.

Ontslagbegeleiding van A tot Z

Zorgzame begeleiding en volledige ontzorging. Geef zicht op een passende job na ontslag.

Voldoe aan verplichtingen, bescherm jullie reputatie en versterk de loyaliteit van jullie team. Outplacement via Loopbaangeluk maakt het waar.

Loopbaangeluk maakt deel uit van NextStep Coaching BV.

Contacteer Ons

 
 

Waarom HR-professionals en werkgevers voor outplacement kiezen bij Loopbaangeluk?

Als werkgever wil je het ontslag van een medewerker correct uitvoeren en voldoen aan de wettelijke verplichtingen. En net iets extra doen door te kiezen voor ontslagbegeleiding bij een partij die de medewerker eerst versterkt en dan begeleidt naar een passende nieuwe job.

  • Slaap op beide oren - We kennen de outplacementwetgeving door en door, volgen recente wijzigingen op de voet en werken met opgeleide, gespecialiseerde outplacementcoaches. Alles is dus meteen in orde.

  • Vergeet de administratie - Outplacement lijkt misschien complex, maar hoeft dat niet te zijn. Wij ontzorgen jullie van A tot Z met een bewezen stappenplan en ondersteunen jullie bij alle administratieve verplichtingen. Meer tijd voor jullie mensen dus.

  • Waaier aan methodes - we bieden een waaier aan methodes en zoeken samen de meest geschikte coach.

  • Afgesteld op de medewerker - Die leert zichzelf beter kennen, wordt sterker en kiest heel bewust de volgende stap. Zo vergroot de kans op een job die duurzaam past.

  • Onze kwaliteitlabels - Loopbaangeluk door NextStep Coaching BV is een Certo-gecertifieerd outplacementkantoor en lid van Federgon


Voordelen van outplacement en ontslagbegeleiding

  • De ontslagen medewerker heeft terug toekomstperspectief. Jullie samenwerking eindigt met een positieve noot, wat meteen ook jullie reputatie in de markt beschermt.

  • Andere medewerkers en teamleden zien hoe jullie zorgen voor mensen, zelfs bij ontslag. Outplacement of ontslagbegeleiding helpt hen om het afscheid een plaats te geven en versterkt hun loyaliteit.

Dat zijn de resultaten van ons outplacementtraject. En die boeken we ook graag voor jullie.


Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren

Veelgestelde vragen rond outplacement en ontslagbegeleiding

10 jaar ervaring in outplacement: dé expert in ontslagbegeleiding

Bij Loopbaangeluk zorgen we al meer dan 10 jaar voor professionele begeleiding bij ontslag in heel Vlaanderen en Brussel. Onze outplacementcoaches zorgen voor een kwalitatief outplacementtraject op maat van je medewerker. We hebben outplacementcoaches verspreid over verschillende regio's en zorgen ervoor dat je medewerker binnen de kortste keren een nieuwe uitdaging vindt die past bij zijn specialisaties, sterktes en interesses.
Stuur een-mail naar info@loopbaangeluk.be of bel naar het nummer +32499 53 29 77 voor een vrijblijvende offerte.


Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren