✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

HSP-coaching

Heb jij nood aan HSP-coaching voor jezelf of voor binnen je bedrijf of organisatie? Dan is Loopbaangeluk je graag van dienst. We zijn gevestigd in Merelbeke, nabij Gent maar beschikken over meer dan 70 coaches verspreid over heel Vlaanderen. Je vindt dus ongetwijfeld een coach bij jou in de buurt die je hulp op maat kan bieden.


Geïnteresseerd in onze HSP-coaching?

> Maak een afspraak

Wat is HSP-coaching?

‘HSP’ staat voor Highly Sensitive Person, of een hoogsensitief persoon. Wij spreken graag van een fijngevoelig persoon. Het zorgt ervoor dat je extra gevoelig bent voor prikkels van binnen- of buitenaf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gevoelens en gedachten, maar ook kleuren, geluid, geuren, licht en sfeer. Merk jij dat je daar last van hebt en heeft het invloed op je prestaties op het werk? Dan kan een coach je helpen met behulp van HSP-coaching. Hoogsensitiviteit is voor iedereen uiteraard anders. Daarom zorgen wij steeds voor een persoonlijke aanpak. Krijg je bijvoorbeeld sneller stress door die extra prikkels? Of ben je sneller moe? Onze loopbaancoach leert je omgaan met HSP op het werk, zodat jij meer loopbaangeluk ervaart. We onderzoeken ook samen wat je werkgever zou kunnen doen zodat je kunt genieten van werkbaar werk. Wat dacht je bijvoorbeeld van natuurcoaching om volledig tot rust te komen? We hebben meer dan 10 coaches in Gent, Antwerpen, Mechelen maar ook de rest van Vlaanderen die zich specialiseren in deze vorm van coaching. Voor zover de coaching werkgerelateerd is, kan je hiervoor ook de VDAB-loopbaancheque inzetten. 

Maak een afspraak voor coaching op maat

Heb jij last van hoogsensitiviteit en denk je dat HSP-coaching een oplossing kan zijn om je beter op je gemak te kunnen voelen thuis en op het werk? Een gespecialiseerde coach uit je buurt helpt je graag verder. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be.

Gratis download e-book:

Jezelf zijn als fijngevoelig persoon

 Ontvang uw gratis e-book! 

Klik op onderstaande knop om uw e-book te downloaden :)

Download e-book