HSP Coaching

Maak van je gevoeligheid je kracht!

Leer je hoog sensitiviteit in te zetten als troef. Gebruik je kwaliteiten en laat je niet vatbaarder worden voor stress en burn-out. 

Bijvoorbeeld door je sterk empathisch vermogen, de neiging om jezelf weg te cijferen of om de lat hoog te leggen voor jezelf, het moeilijk hebben om je grenzen aan te geven, of doordat je steeds voor anderen klaarstaat,... 

Daarom doe je er goed aan met een hsp-coach aan de slag te gaan.

Hoe gaan we tewerk?

We vertrekken niet vanuit standaardtips rond hsp, maar gaan individueel kijken in welke situaties jouw gevoeligheid je parten speelt. Van daaruit zoeken we duurzame en constructieve oplossingen, waarbij uitdagingen niet uit de weg worden gegaan. 

Zo kan jij groeien en bloeien en hoeft je gevoeligheid geen drempel meer te zijn voor het verwezenlijken van je dromen of plannen. 

We verbreden ook het perspectief door uit te zoomen en je historiek te laten spreken voor wat niet verwerkt werd, er niet mocht zijn of er moest zijn (ten alle prijs). 

Daarvoor gaan we een laagje dieper.

Contacteer ons voor een gratis kennismakingsgesprek met een coach in je buurt.

HSP Coaching

HSP coaching op jouw tempo, ritme en tijd

Je unieke gevoeligheden er laten zijn zonder dat het door anderen als overgevoelig wordt afgedaan is de uitdaging waar we voor staan en waar we in enkele sessies tijd serieuze doorbraken in creëren.


 

coaching voor hsp
hsp coaching

Ontdek via coaching voor HSP

  • Je unieke eigenheid​
  • Je talenten en kwaliteiten
  • Je energievreters én -gevers!
  • ​Je stralende zelve
Plan je gratis infogesprek 


Coaching aan voordelig tarief?

Indien je hooggevoeligheid invloed heeft op je loopbaan en je werk dan kan de VDAB loopbaancheque ingezet worden zodat je meer in je eigen kracht kan staan en weet hoe je hooggevoeligheid in de werkcontext beter kan omgaan en zelfs tot een troef kan maken. Met een VDAB-loopbaancheque geniet je van zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro en dat voor een prijs van €90. Je kan de loopbaancheque aanvragen voor 3u en/of 4u coaching. Voor u VDAB loopbaancoaching betaal je slechts €45.   

Bespreek jouw specifieke uitdaging met je loopbaancoach via een gratis infogesprek. Ontdek hoe je betaalt via een  VDAB-loopbaancheque!

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.Op zoek naar een coach in jouw buurt?