✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Loopbaancoach

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in regio Gent of elders in Vlaanderen? Dan kan je terecht bij Loopbaangeluk voor hulp op maat. Geluk is een erg belangrijk gevoel en wij doen met plezier ons uiterste best om je dat gevoel te geven op de werkvloer en over je loopbaan. Laat je begeleiden naar meer loopbaangeluk!


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Krijg hulp op maat van een loopbaancoach

Indien je onze loopbaancoach inschakelt in Gent, Antwerpen of elders in Vlaanderen, geniet je van coaching op maat. Wij zijn van mening dat loopbaangeluk belangrijk is voor iedereen en ook voor de maatschappij. Ons doel is dan ook om mensen hun kwaliteiten te laten inzetten, samen te laten werken en energie te putten uit hun carrière. Wil je onze loopbaancoach inschakelen? Dat kan, eender waar in Vlaanderen! Tijdens coaching van ons bedrijf hechten we belang aan eigenheid van jou als persoon, van je team of van je organisatie, maar ook voor de onderlinge synergie. Wij tonen jou je krachten en ondersteunen je bij het opruimen van obstakels, met behulp van enkele tools. Wij helpen je op weg naar meer loopbaangeluk! En dat kan met de VDAB-loopbaancheque als je voldoet aan de voorwaarden. 

Onze diensten

Als loopbaancoach bieden we allerlei vormen van coaching aan in Gent, Antwerpen en elders in Vlaanderen. Zo kun je ons inschakelen voor loopbaanbegeleiding. Verder helpen we je ook met begeleiding op maat bij een eventuele burn-out zodat jij opnieuw van je werk leert genieten. Ook in het geval van outplacement kan je op onze hulp rekenen tijdens deze stressvolle periode. Onze jobcoach zal zijn of haar aanpak steeds aanpassen aan jouw wensen want jouw loopbaangeluk staat centraal.

Maak een afspraak met onze loopbaancoach

Wens je graag professionele coaching van onze loopbaancoach in regio Gent, Antwerpen of een andere locatie in Vlaanderen of wil je zelf een opleiding tot loopbaancoach volgen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wil je onze loopbaancoach inschakelen, maar zit je met enkele vragen? Ook dan kan je op ons rekenen. Onze hoofdzetel is in Merelbeke, maar we beschikken over een team van coaches verspreid over heel Vlaanderen. Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over ons team, over onze serviceen over de mogelijkheid om loopbaancheques te gebruiken.