Loopbaancoach gent

✔  Loopbaancoaches in regio Gent

Professionele loopbaanbegeleiding

✔  Voor werknemers of zelfstandigen

Loopbaancoaching in Gent

Ben je op zoek naar duidelijkheid, begeleiding en richting in je loopbaan? Onze ervaren loopbaancoaches in Gent staan voor je klaar. Met hun ruime expertise helpen ze je graag met diverse uitdagingen. Of je nu een job wilt vinden die echt bij je past, een carriëreswitch wilt maken, een betere werk-privé balans wil creëren, stress of energielekken aanpakken, je talenten ontdekken en laten renderen of groeien in je job of organisatie? Onze loopbaancoaches bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Ze helpen je bij twijfels en geven je helderheid

Zoek je de loopbaancoach die écht bij jou past? Het eerste infogesprek is gratis en geeft je meer duidelijkheid wat je mag verwachten van loopbaancoaching.

Maak gebruik van een VDAB-loopbaancheque en krijg zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro voor slechts 80 euro. Je kunt de loopbaancheque aanvragen voor 3 of 4 uur coaching. Laat je begeleiden naar meer loopbaangeluk!


Wat mag je verwachten van een kennismaking bij een professionele loopbaancoach?


Bij Loopbaangeluk nemen we graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en concrete vragen te bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek met een ervaren loopbaancoach. Samen gaan we dieper in op jouw situatie en bekijken we of loopbaancoaching geschikt is voor jou. Dit gesprek biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met onze aanpak en meteen te ervaren of het iets voor jou is.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in regio Gent

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Loopbaantraject op maat van een loopbaancoach in Gent

Jouw loopbaancoach gaat aan de slag met je professionele uitdagingen en vragen. Het loopbaantraject verloopt volledig op maat en afgestemd op jouw noden. Wij zijn van mening dat loopbaangeluk belangrijk is voor iedereen en ook voor de maatschappij.

Ons doel is dan ook om mensen hun kwaliteiten te laten inzetten, samen te laten werken en energie te putten uit hun job en carrière.

Hiervoor maken we gebruik van een unieke set van ervaringsgerichte tools en werken we vanuit hart en ziel.

Tijdens de coaching hechten we belang aan eigenheid van jou als persoon, situatie en omgeving, maar ook voor de onderlinge synergie.

Wij helpen je op weg naar meer loopbaangeluk! En dat kan voordelig met de VDAB-loopbaancheque

Loopbaancoaching met tastbare resultaten!

  • Inzicht in jezelf: je sterktes, valkuilen en mogelijkheden

  • Rust in je hoofd en helderheid om juiste keuzes te maken

  • Meer zelfvertrouwen: je gelooft in jezelf en straalt dat uit

  • Een frisse kijk op je huidige job en je mogelijkheden

  • Nieuwe energie en zin om terug stappen te zetten

Benieuwd hoe een loopbaancoach je kan helpen in je carrière? Vraag een gratis infogesprek aan.