Coachen en Natuur

Groei en beleef in de buitenlucht

✔  Diverse locaties in Vlaanderen

Sneller en dieper tot de kern

✔  Zuurstof voor lichaam én geest

Coachen in de natuur

Bij coachen in de natuur ga je met een professionele coach de natuur in. Bij Loopbaangeluk kan je dergelijke sessies beleven. We hebben vestigingen over heel Vlaanderen en beschikken over een 20-tal ervaren coaches met als expertise "coachen in de natuur". Zij begeleiden individueel of in groep. 

Of je nu een uitdaging hebt op het werk of in je privé, coaching in de natuur zal je opnieuw zuurstof geven, helderheid creëren en sneller antwoorden bieden van uit je intuïtie of innerlijk kompas. Het effect van coachen in de natuur is bijzonder krachtig door de vele metaforen en spiegels die te vinden zijn in onze prachtige natuur. En als surplus krijg je het voordeel van beweging en de buitenlucht er gratis bij!

coachen in de natuur

Interesse in coachen de natuur?

Wil je graag gecoacht worden in de natuur bij een uitdaging op het werk of in je privé? Vraag je gratis kennismaking aan.

Kennismaking aanvragen

Interesse in werken met en in de natuur? Ontdek meer info en onze gratis demo's.

Meer informatie

Voordelen coachen in de natuur

Coachen in de natuur is een bijzondere vorm van coachen. Er zijn als het ware twee coaches: de natuur en de coach. Samen met een professionele coach ga je aan de slag met zaken die jou nauw aan het hart liggen of frustreren.

De natuur biedt een uitzonderlijk kader en is een inspiratiebron door haar veelheid aan metaforen. Ook het stappen zelf is deugddoend en opent nieuwe perspectieven.

Waarom zou je kiezen voor coachen in de natuur? De natuur zorgt voor rust en verbondenheid. Verbondenheid met jezelf en de omgeving.

Dankzij de rustige omgeving is natuurcoaching ook uitermate geschikt voor burn-out en hoogsensitieven. 

coachen en de natuur

Vraag om meer informatie

Denk jij dat coachen in de natuur onder begeleiding van een natuurcoach jou ten goede kan komen? Wens je meer informatie over onze sessies of over het coachen zelf? Contacteer ons gerust door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be. Zet je een natuurcoach in in het kader van je loopbaan? Dan kan je vermoedelijk ook de VDAB-loopbaancheque inzetten.