✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Begeleiding bij je job van een coach

Wil je begeleiding bij je job van een professionele coach? Dan staat NextStep coaching graag voor jou klaar. Wij hebben meer dan 70 coaches in heel Vlaanderen en Brussel. Met onze persoonlijke begeleiding proberen we jou zo goed mogelijk te helpen op weg naar meer geluk op de werkvloer.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Geluk in je job dankzij onze coach

Geluk in je job is erg belangrijk voor jou en onze coach helpt je graag dat geluk te vinden. Zo kan je bij onseen loopbaancoachinschakelen. Deze coach zal luisteren naar jouw wensen wat je job betreft en zal joubegeleiden in je loopbaanHet einddoel van onze hulp is zorgen voorwerkbaar werken meer loopbaangeluk: een job zonder werkstress en met een goede privé-werkbalans die jou kansen biedt op groei. Dat kan door bepaalde zaken in je huidige job aan te passen en zo jestressop het werk te verminderen, of bijvoorbeeld ook door je te helpen zoeken naar een job die misschien meer bij jouw wensen, karakter en talenten past. Daarnaast kan het ook doorperfectionisme of gebrek aan zelfvertrouwen aan te pakken. Wij geloven in ieder geval dat er voor iedereen een juiste werkplek is en dat er voor iedereen meer loopbaangeluk mogelijk is. Ende VDAB-loopbaanchequemaakt het traject voor elk budget haalbaar.

Maak gebruik van een van onze coaches

Dankzij ons uitgebreide team brengen wij je in contact met een coach die je kan helpen met begeleiding bij jouw job. Ben je op zoek naar meer werkgeluk en ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Wil je weten of je de VDAB-loopbaancheque kan gebruiken? Plan dan vandaag nog een afspraak in. Dat kan door te bellen naar +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be.