✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Je burn-out verhelpen met hulp van onze coach

Indien je te maken hebt met een burn-out, kan onze coach je helpen met professionele begeleiding. Bij NextStep coaching beschikken we over meer dan 70 professionele coaches over heel Vlaanderen en Brussel. Iedere coach staat voor een unieke aanpak die volledig op jouw noden is afgestemd. Voor een gedeelte van het traject kan je ook beroep doen op de VDAB-loopbaancheque.


Heb je nood aan een coach die je kan helpen met je burn-out? Boek je gratis kennismakingsgesprek we nemen dan contact met je op.

> Maak een afspraak

Een burn-out laten behandelen door professionele begeleiding van onze coach

Volgens een onderzoek uit 2019 door de KU Leuven blijkt dat ruim zeven procent van de werkende bevolking last heeft van burn-outklachten en dat negen procent in de gevarenzone zit. Het is dus zeker een actueel thema. Typische klachten zijn lichamelijke vermoeidheid, slecht slapen, piekeren, concentratieproblemen, enzovoort. Indien je denkt dat je last hebt of begint te krijgen van een burn-out, kan je bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding van een coach. Deze zoekt naar de kern van het probleem en rijkt mogelijke oplossingen aan. Dat kan gedeeltelijk via loopbaanbegeleiding en dan kan je de VDAB-loopbaancheque inzetten. Ligt het probleem bij de job zelf? Dan kan een loopbaancoach de oplossing bieden door mee te kijken naar mogelijke veranderingen of andere pistes. Is een nieuwe job bijvoorbeeld de oplossing of moet er aan teamcoaching gedaan worden? Soms liggen perfectionisme of een gebrek aan zelfvertrouwen aan de basis. Een ding is zeker: onze coach zal er alles aan doen om je burn-out zo goed mogelijk te behandelen. Zo helpen we jou alvast (terug) op weg naar écht loopbaangeluk!

Laat je burn-out verhelpen

Heb je nood aan begeleiding van onze coach bij het aanpakken van een burn-out of de preventie ervan of zit je met vragen over onze service of over wanneer je de VDAB-loopbaancheque kan inzetten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf. Bel naar het nummer +32477 85 59 98 of stuur een e-mail naar info@nextstepcoaching.be. Heb je zelf interesse om een burn-outcoach te worden? Dan kan je ons ook bereiken via bovenstaande gegevens.