✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Een burn-out vermijden door preventie

Indien je bang bent dat je een burn-out gaat krijgen, kunnen wij jou helpen met de preventie ervan. Als professioneel coachingbedrijf zorgt Loopbaangeluk steeds voor begeleiding op maat. We hebben verschillende regionale kantoren en beschikken over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen.


Geïnteresseerd in hoe je een burn-out kan vermijden?

> Maak een afspraak

Voorkom een burn-out door middel van professionele preventie

Jammer genoeg kampen meer en meer werkende mensen tegenwoordig met een burn-out of voelen ze dat ze tegen een burn-out aan zitten en dat er dringend iets dient te gebeuren. Dat herken je vaak aan symptomen zoals moeheid, piekeren, prikkelbaarheid, enzovoort. Indien je denkt dat jij vatbaar bent voor een burn-out, kan je bij ons terecht voor preventie zodat je terug meer loopbaangeluk kan ervaren. Een professionele loopbaancoach zal je dan ondersteunen met behulp van persoonlijke loopbaanbegeleiding. Heb je al een burn-out? Dan kan je terecht bij een burn-outcoach. Samen kijken ze naar de wortel van je problemen en begeleiden ze jou in het ontdekken ervan. Ligt de oorzaak bij de job zelf? Dan zoeken we graag met je mee naar manieren om positieve verandering te creëren op je job. Leren nee-zeggen is ook een mogelijkheid die we verkennen. Het uiteindelijke doel is om voor de preventie van een burn-out te zorgen en om werkbaar werk te creëren. Wil je zelf mensen begeleiden bij burn-outpreventie? Volg dan een opleiding tot burn-outcoach!

Schakel professionele hulp in

Indien je voelt dat je richting een burn-out aan het dwalen bent, kan je het best zo snel mogelijk hulp inschakelen voor de preventie ervan. Een van de professionele coaches van Loopbaangeluk staat voor je klaar, en zet je graag op de weg (terug) richting meer werkgeluk. Bel naar +32477 85 59 98 of stuur een e-mail naar info@loopbaangeluk.be. Bekijk trouwens ook eens of je in aanmerking komt voor een VDAB-loopbaancheque!