✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Teamcoaching

Met teamcoaching kan je de samenwerking en bijgevolg de resultaten binnen een team verbeteren. Loopbaangeluk is een specialist in verschillende soorten van coaching. Zo hebben we meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen die jou of je team graag coaching naar jouw wens geven. Ontdek de voordelen van teamcoaching bij ons bedrijf. We zijn gevestigd in Merelbeke, maar beschikken over coaches verspreid over heel Vlaanderen.


Geïnteresseerd in teamcoaching?

> Maak een afspraak

De samenwerking en doelgerichtheid verbeteren met behulp van teamcoaching

Ben jij het hoofd van een bedrijf of organisatie of ben je actief als teamleider? Dan wil je natuurlijk dat alle zaken binnen jouw team vlot verlopen. Zijn er bepaalde zaken die beter kunnen? Dan kan teamcoaching een mogelijkheid zijn om deze problemen op te lossen. Een teamcoach kijkt eerst naar de verbeterpunten met als einddoel om de relaties tussen de verschillende teamleden te verbeteren. Goede relaties zorgen immers voor een betere samenwerking en bijgevolg ook voor betere resultaten. Er zijn verschillende mogelijke oplossingen. Teamcoaching zal er voor zorgen dat de teamleden beter met elkaar overleggen, dat het werk correct wordt verdeeld, dat men sneller een handje toesteekt omdat men elkaar beter heeft leren kennen. Ook kan leiderschapscoaching bijvoorbeeld een oplossing zijn, wanneer de teamleider het team niet goed genoeg in de hand heeft of niet duidelijk communiceert. Voel je de nood aan teamcoaching? De KMO-Portefeuille of de werkbaarheidscheque inzetten is in vele gevallen mogelijk. Een teamcoach kan je team vooruit helpen en er voor zorgen dat er minder stress is, de neuzen weer in dezelfde richting staan of er beter gecommuniceerd wordt.

Schakel ons in voor coaching binnen je team

Heb je als teamlid het gevoel dat je niet helemaal op je plaats zit? Een loopbaancoach kan je in dat geval helpen met loopbaanbegeleiding. Of voel je je als teamleider of manager niet op je gemak en heb je het gevoel dat dat door de teamdynamiek komt? Onze coach kijkt graag met je mee en zorgt ervoor dat jij weer geniet van werkbaar werk. Vaak kan de KMO-Portefeuille of de werkbaarheidscheque ingeschakeld worden. We lichten het jou graag toe. Maak een afspraak via het nummer +32477 85 59 98 of via het e-mailadres info@loopbaangeluk.be.