loopbaanbegeleiding BRugge

Loopbaanbegeleiding in Brugge

Heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Loopbaangeluk staat voor je klaar om op jouw maat een loopbaantraject te bieden. Werk samen met een ervaren loopbaancoach bij jou in de buurt om je professionele uitdagingen en vragen aan te pakken. We hebben een uitgebreid netwerk van loopbaancoaches in Brugge en Vlaanderen.

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Kom in contact met je loopbaancoach in Brugge en bespreek jouw specifieke uitdaging tijdens een gratis infogesprek. Leer hoe je kunt betalen met een VDAB-loopbaancheque en profiteer van 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor slechts € 40, of 7 uur voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Ontvang zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro voor slechts 80 euro met een VDAB-loopbaancheque. Je kunt de loopbaancheque aanvragen voor 3 of 4 uur coaching. Ben je klaar om deze loopbaancheques te bestellen en aan de slag te gaan?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding, maar twijfel je nog? Kom dan naar onze gratis infosessie, zowel live als online beschikbaar.

Tijdens deze sessie leggen we in ongeveer een uur onze unieke aanpak uit, bespreken we de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques en beantwoorden we al jouw vragen.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Brugge

Benieuwd naar hoe loopbaanbegeleiding jouw carrière en werkgeluk kan verbeteren? Vraag een gratis infogesprek aan en ontvang meer informatie over onze aanpak en hoe we jou specifiek kunnen ondersteunen. Jouw loopbaancoach in Brugge staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan met je professionele uitdagingen en verwachtingen. Waar wacht je op?loopbaanbegeleiding brugge

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Brugge?

Wij helpen je op weg naar (meer) geluk op het werk met behulp van onze unieke en persoonlijke aanpak.

Contacteer ons en boek je afspraak. Heb je vragen? Onze loopbaancoach in Brugge staat klaar om je verder te helpen.

Contacteer ons