✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Minder stress dankzij onze coach

Wanneer je last hebt van overmatige stress op het werk, kan een coach jou daarbij helpen. Loopbaangeluk is gespecialiseerd in allerlei vormen van coaching. We beschikken dan ook over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen, met elk hun eigen specialisaties. Je bent dus zeker dat je hulp op maat krijgt in jouw buurt wanneer je ons inschakelt.


Geïnteresseerd in onze stress coaches?

> Maak een afspraak

Je stress verhelpen met behulp van een professionele coach

Stress is uiteraard iets waar je liever niet veel mee te maken krijgt. Je slaapt er minder goed door, waardoor je ook vaak extra prikkelbaar bent thuis en op het werk. Indien je het gevoel hebt dat je veel stress krijgt van je job, is het een goed idee om een professionele coach in te schakelen. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld op hulp van een loopbaancoach rekenen. Deze zal je begeleiden bij je job en kijken naar de kern van de zaak. Het hoofddoel is om werkbaar werk te creëren: werk waar je geen overmatige stress van krijgt en waar je genoeg leerkansen krijgt. Wil je een burn-out voorkomen? Dan staat een van onze burn-outcoaches voor je klaar. Als de stress (ook) werkgerelateerd is kan je hiervoor de VDAB-loopbaancheque inschakelen.

Zorg voor minder stress

Dankzij een coach van Loopbaangeluk heb jij minder veel last van stress op het werk. Heb je interesse? Wil je meer weten over het gebruik van de VDAB-loopbaancheque? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Dat kan door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be.