✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Leiderschapscoaching

Indien je je capaciteiten als leider binnen een bedrijf nog meer wilt uitbreiden, kan je ons inschakelen voor leiderschapscoaching. Loopbaangeluk is gevestigd in Merelbeke, nabij Gent, maar heeft verschillende kantoren en meer dan 70 coaches verspreid over heel Vlaanderen. We bieden ook training aan over leiderschap, zodat jij nog meer kunt groeien als persoon én als leider.


Geïnteresseerd in onze leiderschapscoaching?

> Maak een afspraak

Ons bedrijf voorziet professionele leiderschapscoaching

Als teamleider is het belangrijk dat je de positieve kwaliteiten van je team zo veel mogelijk benut en de mindere kwaliteit weet te onderdrukken. Zo is het belangrijk om perfectionisme op de juiste manier aan te pakken. Met behulp van een training en/of door individuele begeleiding door een jobcoach zorgen wij ervoor dat jij het leiderschap nog meer onder de knie krijgt, dat je groeit richting inspirerend leiderschap. Tijdens leiderschapscoaching leren wij je allereerst meer zelfinzicht creëren. We leren je kennismaken met je eigen sterktes en verbeterpunten, zodat je met behulp van onze training een vorm van leiderschap vindt die bij jou aansluit.

Heb jij het gevoel dat er problemen zijn binnen je team? Dan is teamcoaching aangewezen. Word je liever individueel begeleid? Dan kan een loopbaancoach je helpen. Mocht je deze begeleiding zelf bekostigen dan kan je overwegen de VDAB-loopbaancheque in te zetten. Dankzij onze leiderschapscoaching en begeleiding van jou en je team zorgen wij voor werkbaar werk. We onderzoeken samen met jou of je de VDAB-loopbaancheque, de KMO-Portefeuille of de Werkbaarheidscheque inzet.

Schakel onze professionele coaching in

Denk jij dat een training voor innerlijke leiderschap jou, je team en je hele bedrijf ten goede komt? Maak dan vandaag nog een afspraak bij een van onze coaches voor leiderschapscoaching. Dat kan door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be