loopbaanbegeleiding Sint-niklaas

Loopbaanbegeleiding in Sint-Niklaas

Op zoek naar loopbaanbegeleiding? Loopbaangeluk helpt je graag verder met begeleiding voor jouw bekommernissen rond je werk. Ga aan de slag met je professionele uitdagingen en vragen met een ervaren loopbaancoach bij jou in de buurt. We hebben een groot netwerk aan coaches in Sint-Niklaas en over heel Oost-Vlaanderen. 

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Wil je jouw specifieke uitdaging bespreken met een loopbaancoach in Sint-Niklaas? Plan dan een gratis infogesprek en ontdek hoe je kunt betalen met een VDAB-loopbaancheque. Profiteer van 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 40, of 7 uur voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Aan de slag met de VDAB-loopbaancheques en een professionele loopbaancoach in Sint-Niklaas? Geniet van 7 uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro en dat voor een prijs van 80 euro. Je kan de loopbaancheque aanvragen voor 3u en/of 4u coaching.

Boek je gratis infogesprek of Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Als je nog twijfelt of loopbaanbegeleiding iets voor jou is, nodigen we je uit voor onze gratis infosessie. Je kunt ervoor kiezen om live aanwezig te zijn of de sessie online bij te wonen.

Tijdens deze informatieve avond zullen we onze unieke aanpak presenteren, de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques toelichten en al je vragen beantwoorden.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Sint-Niklaas

Wil je graag ervaren hoe loopbaanbegeleiding je carrière en werkgeluk kan verbeteren? Vraag vandaag nog je gratis infogesprek aan en ontvang uitgebreide informatie over onze aanpak en hoe we jou specifiek kunnen ondersteunen. Je loopbaancoach in Sint-Niklaas staat klaar om samen met jou te werken aan je professionele uitdagingen. Ga voor balans in je werk en privé, ontdek je talenten en zet concrete stappen!loopbaanbegeleiding sint-niklaas

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Sint-Niklaas?

Wij helpen je op weg naar werkvreugde en geluk met behulp van onze unieke en persoonlijke aanpak.

Contacteer ons en we helpen je verder met een coach in regio Sint-Niklaas.

Contacteer ons