loopbaanbegeleiding leuven

Loopbaanbegeleiding in Leuven

Als je loopbaanbegeleiding nodig hebt, kun je rekenen op Loopbaangeluk. We bieden persoonlijke begeleiding om je te helpen met je professionele uitdagingen en vragen. Onze ervaren loopbaancoaches zijn beschikbaar in Leuven en in heel Vlaanderen.

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Bespreek je specifieke uitdaging met een loopbaancoach in Leuven. Begin met een gratis infogesprek en ontdek hoe je kunt betalen met een VDAB-loopbaancheque. Krijg 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 40, of 7 uur voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Bespaar met een VDAB-loopbaancheque en krijg zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro voor slechts 80 euro. Je kunt kiezen tussen een loopbaancheque van 3 of 4 uur coaching. Wil je graag deze voordelige loopbaancheques bestellen en beginnen met je loopbaantraject?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Heb je interesse in loopbaanbegeleiding, maar ben je nog onzeker? Neem deel aan onze gratis infosessie, zowel live te volgen als online beschikbaar.

Tijdens deze sessie nemen we ongeveer een uur de tijd om onze unieke aanpak uit te leggen, de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques kort toe te lichten en al jouw vragen te beantwoorden.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Leuven

Benieuwd naar hoe loopbaanbegeleiding kan bijdragen aan jouw carrière en werkgeluk? Vraag nu je gratis infogesprek aan en ontdek meer over onze aanpak en hoe we jouw individuele behoeften kunnen vervullen. Samen met jouw toegewijde loopbaancoach in Leuven ga je aan de slag met je professionele uitdagingen en verwachtingen.