Loopbaanbegeleiding Brussel

Loopbaanbegeleiding in Brussel

Loopbaangeluk biedt loopbaanbegeleiding op maat. Schakel een ervaren loopbaancoach in bij jou in de buurt om aan de slag te gaan met je professionele uitdagingen en vragen. Ons uitgebreide netwerk van coaches in Brussel en Vlaanderen staat voor je klaar.

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Maak een afspraak voor een gratis infogesprek met een loopbaancoach in Brussel en bespreek jouw specifieke uitdaging. Ontdek de mogelijkheid om te betalen met een VDAB-loopbaancheque en ontvang 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor slechts € 40, of 7 uur voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Met een VDAB-loopbaancheque krijg je toegang tot zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro, nu beschikbaar voor slechts 80 euro. Je kunt kiezen tussen een loopbaancheque van 3 of 4 uur coaching. Ben je klaar om deze waardevolle loopbaancheques te bestellen en aan de slag te gaan?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Als je twijfelt over loopbaanbegeleiding en meer informatie wilt, nodigen we je uit voor onze gratis infosessie. Deze sessie kan zowel live als online worden bijgewoond.

Tijdens de infosessie zullen we gedurende ongeveer een uur onze unieke aanpak toelichten en een beknopt overzicht geven van de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques. Je mag een antwoord verwachten op al je vragen van een professionele loopbaancoach.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Brussel

Benieuwd naar de impact van loopbaanbegeleiding op jouw carrière en werkgeluk? Vraag nu je gratis infogesprek aan en krijg uitgebreide informatie over onze aanpak en hoe we jouw specifieke situatie kunnen ondersteunen. Samen met je loopbaancoach in Brussel ga je aan de slag met je professionele uitdagingen en verwachtingen.


loopbaanbegeleiding brussel

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Brussel?

Wij helpen je op weg naar (meer) geluk op het werk met behulp van onze unieke en persoonlijke aanpak.

Maak een afspraak en krijg snel antwoord op al jouw vragen en uitdagingen. Onze loopbaancoach in Brussel staat je met plezier te woord.

Contacteer ons