✔  Unieke & diepgaande aanpak in België

Beperkte groep met ruimte voor jouw leerproces

✔  Intervisies met brede waaier aan werkvormen

Opleiding tot loopbaancoach

Met een opleiding bij ons kan ook jij een professionele loopbaancoach worden. Loopbaangeluk uit Merelbeke, nabij Gent, is al jaren de specialist op het gebied van loopbaanbegeleiding. We beschikken over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen en Brussel. Ontdek wat je krijgt aangeleerd tijdens een opleiding voor loopbaancoach.


Geïnteresseerd in onze opleiding tot loopbaancoach? Het intakegesprek is gratis.

> Maak een afspraak

Wat leren wij jou tijdens onze opleiding voor loopbaancoach?

Wil jij bijdragen aan loopbaangeluk door een loopbaancoach te worden? Dan is het uiteraard belangrijk dat je weet wat een loopbaancoach juist doet en hoe je dat kan doen op een diepgaande en beproefde manier. Als loopbaancoach is het de bedoeling dat je mensen goesting doet krijgen in hun job, hen laten ontdekken welke meerwaarde ze hebben op de arbeidsmarkt en hen leert hoe ze écht loopbaangeluk kunnen bereiken. We hebben verschillende opleidingen die je kunt volgen om een professionele loopbaancoach te worden: een basisopleiding en een opleiding voor gevorderden. In beide opleidingen leer je hoe je mensen kunt helpen met loopbaanbegeleiding op maat en leer je allerlei tools gebruiken die een systemische onderbouw hebben. Er wordt steeds in kleine groepjes gewerkt, zodat er ruimte is voor oefenen en vragen. Na een opleiding tot loopbaancoach kan je bij ons ook andere opleidingen volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opleiding voor natuurcoaching?

Enkele getuigenissen...

 
 

Loopbaancoaches getuigen....

 
 

Enkele sfeerbeelden en getuigenissen uit de opleiding. 

 
 

Deze coachees getuigen over wat loopbaanbegeleiding bij NextStep coaching hen bracht.

Volg een opleiding en word een professional

Wil je een opleiding volgen om een professionele loopbaancoach te worden die bijdraagt aan loopbaangeluk van mensen? Dan zit je zeker op de goede plek bij ons. Dankzij onze unieke formules en tools, word jij een echte professional. Wil je je inschrijven of zit je met vragen, bijvoorbeeld over de KMO-portefeuille of over wanneer personen in aanmerking zouden komen voor VDAB-loopbaancheques? Bel naar het nummer +32477 85 59 98 of stuur een e-mail naar info@loopbaangeluk.be.