✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Natuurcoaching geven via een opleiding

Indien je interesse hebt in natuurcoaching, kan je bij ons bedrijf een professionele opleiding volgen. Loopbaangeluk is al jaren gespecialiseerd in allerlei vormen van coaching. Dankzij onze ruime ervaring zijn we ook in staat om zelf professionele opleidingen aan te bieden. We beschikken over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen. We wisselen regelmatig kennis uit en houden supervisies.


Geïnteresseerd in onze opleiding als natuurcoach?

> Maak een afspraak

Professionele natuurcoaching dankzij onze opleiding

Via een professionele opleiding van zes dagen leer je bij ons hoe jij mensen kunt begeleiden met behulp van natuurcoaching. Zoals de naam al aangeeft, vindt deze vorm van coaching in de natuur plaats. Je maakt gebruik van de rust van de natuur om personen te begeleiden. De natuur is ook heel rijk aan metaforen die je kan inzetten.  Zo stimuleer je de creativiteit, waardoor mensen zelf antwoorden zullen vinden. Dankzij de rust die de natuur uitstraalt, wordt deze vorm van coaching vaak gebruikt bij loopbaancoaching, burn-out coaching en HSP-coaching. Zo is het vaak mogelijk om ook de VDAB-loopbaancheque te laten gebruiken door je klanten. Met behulp van een opleiding natuurcoaching kan jij mensen zo goed mogelijk begeleiden. Wij leren je alle belangrijke zaken en tools. Naast deze opleiding, bieden we ook andere opleidingen aan. Wil jij bijvoorbeeld een loopbaancoach worden? Volg dan een opleiding tot loopbaancoach, zodat jij loopbaanbegeleiding van hoge kwaliteit kan aanbieden.

Volg de opleiding

Voor een opleiding voor natuurcoaching kan je je inschrijven bij NextStep coaching. Heb je vragen over onze service, over de inzetbaarheid van de KMO-Portefeuille of wil je je inschrijven voor een cursus? Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be.