Tamara Maerten


Regio Diksmuide - Kortemark - Torhout - Veurne - Houthulst - Nieuwpoort


Tamara Maerten - Loopbaancoach


  Wagenmakerijstraat 12, 8600 Diksmuide
      Pollaertstraat 21, 8610 Kortemark
      Zuidstraat 39, 8630 Veurne (groepspraktijk Zuid 39)

  tamara@loopbaangeluk.be

  0476 55 83 05

  "Not everything that can be counted counts and not everything that counts can be counted"

      - A. Einstein

Wie is Tamara Maerten?


Tamara Maerten studeerde in 1993 af als vertaler, maar werd tijdens haar loopbaan al snel getriggerd door 'de wondere wereld van HR'. 


Meer bepaald het inschatten van menselijk potentieel en drijfveren bleek haar grote passie te zijn en als jonge, enthousiaste recruiter maakte zij er haar missie van om de juiste mensen op de juiste plaats te sturen en te plaatsen. 


Werken vanuit hartverbinding vindt zij hierbij een belangrijke leidraad om aan geslaagde en duurzame matchmaking te kunnen doen. 

Ondertussen heeft zij een zeer uitgebreide ervaring binnen de rekruteringswereld en volgt zij deze tot op vandaag nog steeds op de voet. 


Gaandeweg ontwikkelde zij voldoende ervaring en vertrouwen om sollicitanten niet enkel te interviewen en te matchen, maar ook om hen dieper te evalueren als assessor en om hen als coach te begeleiden tijdens het sollicitatieproces.  


Naast recruitment is zij sedert 2014 ook actief als freelance assessor en loopbaancoach, zowel individueel als binnen diverse organisaties. 


Vanuit haar 25-jarige loopbaan binnen HR in diverse sectoren en functies, kan zij een breed business inzicht voorleggen die zij binnen loopbaanbegeleiding gericht aanwendt om problematieken in kaart te brengen en inzichten te creëren, zowel op de concrete werkvloer als binnen de bredere context van de gehele actuele arbeidsmarkt. Haar aanpak kan zowel situationeel, holistisch als systemisch gericht zijn. 


Haar loopbaanbegeleiding richt zich tot IEDEREEN die met een vraag of zorg op de werkvloer worstelt en hierop in deze drukke en complexe tijden geen afdoend antwoord vindt. Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Tamara.

L.B.

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

– L.V.

Ik heb reeds verschillende telecoachings met Tamara ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Tamara speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.


– Kristin