Mileen Delaere


Regio Waregem - Zulte - Deinze - Gavere


Mileen Delaere - Loopbaancoach  Belga Business Center, Gaversesteenweg 55, 9800 Deinze
      Warandestraat 35, 9870 Zulte

  mileen@nextstepcoaching.be

   0473 22 11 14

   "Wie zijn bestemming kent, vindt de weg." - Lao-Tse

Wie is Mileen Delaere?


In de ruim 25 jaar dat Mileen Delaere in het HRM-vak heeft gewerkt, in diverse rollen, heeft ze een mooie ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in hun loopbaan en in werving- en selectieprocedures. Ze heeft bewust de keuze gemaakt haar passie te volgen en zich volop te richten op het coachen.

Haar doel: wanneer je stagneert in je persoonlijke groei, tracht Mileen jou opnieuw in beweging te brengen. Zo krijg je weer vertrouwen en plezier in je werk en leven. Samen met jou zoekt ze naar wat je graag doet, waar je goed in bent en wat jou energie geeft.

Vanuit haar HR-ervaring had ze het voorrecht met heel wat mensen te kunnen samenwerken. Stuk voor stuk toppers, die vanuit hun passie en gedrevenheid onverstoord het beste van zichzelf geven. Maar die zichzelf soms verliezen óf heel veel stress ervaren.

Mileen gelooft dat het ook anders kan. Daarom wil Mileen haar ervaring en expertise als perfectionismecoach inzetten om te voorkomen dat de stress het van jou overneemt. Of dat je je verliest in de waan van de dag.

Ze zet je graag op weg naar meer authenticiteit en vrijheid zodat je bewuste keuzes kunt maken die passen bij de persoon die jij bent. Ze hoeven je ambities niet in de weg te staan, maar kunnen je zóveel meer levensvreugde geven!

Naast perfectionismecoach, is Mileen ook loopbaancoach en begeleidt ze mensen in outplacementtrajecten. Maar ze is vooral ook - heel gewoon - iemand die met veel empathie en oprechte betrokkenheid samen met jou op pad gaat.


Om kwalitatieve dienstverlening te kunnen garanderen volgde/volgt Mileen Delaere volgende opleidingen:

  • Licentiaat vertaler Frans - Engels (HIVET Gent, 1989)
  • Opleiding tot loopbaanprofessional (HRD Academy, 2018)
  • Opmaken van HR-policies, opmaken van onthaalbrochure, opleiding als vertrouwenspersoon, opleiding omgaan met conflicten, opleiding flexibel werken en vergoeden, HR-labs VOKA-verzuimbeleid, opleiding updates sociale wetgeving, lab motiveren, opleiden, beoordelen met het oog op retentie, lab hoe omgaan met veranderingen binnen uw organisatie, lab met goesting blijven werken en leren, leeftijdsbewust ondernemen (Diverse, 2016 – 2018)
  • Basisopleiding loopbaancoachen (NextStep coaching, 2019)
  • Verdiepingsopleidingen loopbaancoachen: HSP-coachen, burn-out - bore out, systemisch coachen (NextStep coaching, 2019)
  • Workshop: van stress en burn-out naar veerkracht (2020)
  • Radical Collaboration (2020)
  • Coachende vaardigheden (2020)
  • Certo-attest bekwaamheid Outplacement (2021)
  • Jaaropleiding: ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme (Het Ontwikkelingsinstituut: 2021- 2022) 

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Een echte pluswaarde om mezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat ik juist zoek in een job. Het is een duwtje in de rug om sommige beslissingen te nemen.

 
Mieke Huysse

Zeer professioneel opgevat, Mileen geeft een duidelijke visuele voorstelling van de situaties en inzichten. Voldoende tips en vlotte communicatie.

 

A.V

Ik ervaarde de loopbaanbegeleiding als heel persoonlijk, een verrijking, een warm gevoel dat er iemand echt bezig is om je te helpen bij het zoeken en benoemen van je talenten.

Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan groot zal zijn, doordat je jezelf, je sterke en minder sterke punten leert kennen en ze ook kan benoemen bij een sollicitatie.


E.L.