Luc Mastelinck


Luc Mastelinck - Loopbaancoach


  Kluisbos, Poletsestraat 69, 9690 Kluisbergen

     Muziekbos, La Salettestraat, 9600 Ronse

     De Bourgoyen, Driepikkelstraat 32, 9030 Gent

  luc@nextstepcoaching.be

  0497 31 91 52

 "Look deep into nature and you'll understand everything better."

Wie is Luc Mastelinck?


Heb je nood aan een nieuwe professionele uitdaging? Wat boeit jou in jouw job? Waar krijg je energie van en wie ben jij écht? Heel belangrijke vragen die Luc Mastelinck samen met jou letterlijk stap voor stap gaat beantwoorden. Hij neemt je tijdens jouw gepersonaliseerd coachingstraject in de natuur mee op pad (en dat pad mag je letterlijk nemen). Verwacht je aan inzichten en inspiratie dankzij de technieken en methodes die Luc toepast en laat jou verrassen op weg naar jezelf en jouw ideale job! (Dat hoeft helemaal geen nieuwe job te zijn) Kies jouw traject en ervaar hoe een nieuwe kijk op jouw loopbaan wonderen kan doen!


Luc Mastelinck heeft een rugzak met al meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven als coach en trainer en combineert die ervaring met een unieke aanpak rond loopbaanbegeleiding en coaching in de natuur. Laat je door hem stap voor stap begeleiden, ontdek welke meerwaarde een coachingsessie in de natuur jou zal brengen en laat je inspireren. De persoonlijke website van loopbaancoach Luc Mastelinck


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Al dan niet bewuste inzichten kwamen plots expliciet op de voorgrond en werden uitgesproken. Hierdoor kwam alles terug een beetje in perspectief. Boeiend, verhelderend en verrijkend. Ik verwacht dat mijn loopbaangeluk een positieve wending neemt.


K.T.

Zeer nuttig en verrijkend met het oog op de zoektocht naar een job die volledig bij me past en waarin ik me 100% gelukkig kan voelen. Het stelt je beter in staat om de arbeidsmarkt doelgericht te verkennen en te focussen op hetgeen je belangrijk vindt in een job.


W.D.

Ik vond het een aangename ervaring. Ook het feit dat het in de natuur was speelde daar in mee. Het verraste me ook hoe goed de coach luistert en mensen aanvoelt. het heeft me zeker nieuwe inzichten gegeven waar ik verder mee kan en zin/energie om uit mijn comfortzone te stappen. 

Ik heb nu een beter beeld van waar ik naartoe wil en welke meerwaarde ik kan betekenen binnen een organisatie.


Anoniem