loopbaanbegeleiding Oudenaarde

Loopbaanbegeleiding in Oudenaarde

Op zoek naar begeleiding in jouw buurt? Loopbaangeluk biedt loopbaantrajecten op maat aan. Samen met een ervaren loopbaancoach in jouw regio kun je werken aan je professionele uitdagingen en vragen. Ons netwerk van coaches regio Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen staan voor je klaar.

Onze coaches werken met jouw persoonlijk(e) thema('s) en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Bespreek jouw uitdaging met je loopbaancoach in Oudenaarde tijdens een gratis infogesprek. Ontdek de mogelijkheid om te betalen met een VDAB-loopbaancheque! Krijg 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor slechts € 40 of 7 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Geniet van zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro met een VDAB-loopbaancheque, en dat voor een prijs van 80 euro. Je hebt de mogelijkheid om de loopbaancheque aan te vragen voor 3 uur en/of 4 uur coaching. Ben je klaar om deze loopbaancheques te bestellen en aan de slag te gaan?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Heb je interesse in loopbaanbegeleiding, maar ben je nog niet zeker of het de juiste keuze voor jou is? We willen je uitnodigen om deel te nemen aan onze gratis infosessie, zowel in levenden lijve als online.

Tijdens deze sessie zullen we onze unieke aanpak toelichten en een kort overzicht geven van de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques. Je krijgt ook de kans om al je vragen te stellen.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Oudenaarde

Ben je nieuwsgierig naar de positieve impact van loopbaanbegeleiding op je carrière en werkgeluk? Vraag nu je gratis infogesprek aan en ontvang gedetailleerde informatie over onze aanpak en hoe we jou specifiek kunnen begeleiden. Een professionele loopbaancoach in Oudenaarde staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan met je professionele uitdagingen en verwachtingen. We passen de begeleiding voortdurend aan op basis van jouw vragen en doelstellingen, die gedurende het traject kunnen veranderen of evolueren op basis van nieuwe inzichten en ervaringen.

loopbaanbegeleiding oudenaarde

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Oudenaarde?

Onze loopbaancoach in Oudenaarde helpt je op weg naar geluk op het werk met behulp van onze unieke en persoonlijke aanpak.

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Contacteer ons