loopbaanbegeleiding kortrijk

Loopbaanbegeleiding in Kortrijk

Loopbaangeluk is er om je te ondersteunen bij loopbaanbegeleiding. Samen met een ervaren loopbaancoach bij jou in de buurt, kun je aan de slag met je professionele uitdagingen en vragen. Ons uitgebreide netwerk van coaches strekt zich uit over Kortrijk en over heel Vlaanderen.

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Plan een gratis infogesprek met een loopbaancoach in Kortrijk om jouw specifieke uitdaging te bespreken. Leer meer over de betalingsmogelijkheden met een VDAB-loopbaancheque en profiteer van 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 40, of 7 uur voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Profiteer van een VDAB-loopbaancheque en ontvang zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro, nu beschikbaar voor slechts 80 euro. Je kunt kiezen voor een loopbaancheque van 3 of 4 uur coaching. Ben je enthousiast om deze loopbaancheques te bestellen en aan de slag te gaan?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Twijfel je nog over loopbaanbegeleiding, maar wil je er meer over weten? Kom dan naar onze gratis infosessie, die zowel live als online wordt gehouden.

In ongeveer een uur tijd zullen we onze unieke aanpak uitleggen en de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques beknopt bespreken. Daarnaast staan we klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Kortrijk

Wil je graag ontdekken hoe loopbaanbegeleiding jouw carrière en werkgeluk kan bevorderen? Aarzel dan niet om een gratis infogesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek ontvang je meer informatie over onze aanpak en hoe wij jouw specifieke situatie kunnen ondersteunen. Je loopbaancoach in Kortrijk zal samen met jou werken aan je professionele uitdagingen en verwachtingen.