loopbaanbegeleiding Aalst

Loopbaanbegeleiding in Aalst

Heb je loopbaanbegeleiding nodig? Bij Loopbaangeluk ben je aan het juiste adres voor persoonlijke begeleiding. Samen met een ervaren loopbaancoach bij jou in de buurt kun je werken aan je uitdagingen en vragen rond jouw werk of loopbaan. Ons netwerk van coaches in Aalst en heel Oost-Vlaanderen staan voor je klaar.

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Bespreek jouw specifieke uitdaging met je loopbaancoach in Aalst tijdens een gratis infogesprek. Verken de mogelijkheid om te betalen met een VDAB-loopbaancheque! Profiteer van 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor slechts € 40 of 7 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Krijg zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro met een VDAB-loopbaancheque, maar betaal slechts 80 euro. Je kunt de loopbaancheque aanvragen voor 3 uur en/of 4 uur coaching. Ben je geïnteresseerd in het bestellen van deze loopbaancheques en wil je beginnen?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig naar loopbaanbegeleiding, maar twijfel je nog of het de juiste keuze voor jou is? We nodigen je graag uit om onze gratis infosessie bij te wonen, dit kan zowel op locatie als online.

Tijdens deze sessie zullen we onze unieke aanpak uitleggen en een beknopt overzicht geven van de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques. Daarnaast krijg je antwoord op al jouw vragen.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Aalst

Wil je graag ontdekken hoe loopbaanbegeleiding kan bijdragen aan je carrière en werkgeluk? Vraag vandaag nog je gratis infogesprek aan en ontvang gedetailleerde informatie over onze aanpak en hoe we jou specifiek kunnen helpen. Je ervaren loopbaancoach in Aalst staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan met je professionele uitdagingen en verwachtingen. We stemmen de begeleiding voortdurend af op je vragen en doelstellingen, die gedurende het traject kunnen veranderen of evolueren op basis van nieuwe inzichten en ervaringen.

loopbaanbegeleiding aalst

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Aalst?

Wij helpen je op weg naar (meer) geluk en plezier op het werk met behulp van een unieke aanpak.

Maak een afspraak en contacteer ons voor een afspraak met onze loopbaancoach in Aalst.

Contacteer ons