Opleiding loopbaancoach

Loopbaancoach worden is voor sommigen een roeping. Anderen volgen de opleiding om zelf meer inzicht te krijgen in de eigen loopbaan en om medewerkers of collega's te kunnen begeleiden op hun loopbaanpad in hun functie als HR, manager, teambegeleider,... Al onze deelnemers waren enthousiast over de opleiding.  

Wij zijn een door de VDAB gemandateerd loopbaancentrum en een door de Vlaamse overheid erkend opleidingsinstituut. Ondertussen hebben we al vele professionals begeleid tot enthousiaste loopbaancoaches. 

Deelnemers aan het woord...P.V.

krachtige modellen, makkelijk uit te leggen. Groots in hun eenvoud. De inhoud was veel rijker dan ik verwacht had. Ik hield ook van de accommodatie en de ‘doe alsof je thuis bent’-mentaliteit.

A. D. M.

Goed opgebouwd door de afwisseling van uitleg en oefenen. Filip zijn houding als trainer t.o.v. ons cursisten inspireert ons in onze coachende rol naar de coachee. 

 

Erika V. H.

Een bom aan herinneringen van dieprakende momenten en verhelderende inzichten. Dagen van intens voelen en zo bijleren.

Bedankt Loopbaangeluk! Bedankt NextStep Coaching! Bedankt Filip! En bedankt aan al die coaches die er ook bij waren! We hebben zoveel gedeeld.


Nina Vercruyce

Zeer leerrijk & praktisch. Ik vind de variatie aan tools heel leuk. Mooie & lichtrijke accommodatie. Welkome ontvangst. De aanpak is ook stap voor stap waardoor je het hele proces doorloopt.

 

Elke De Keyser

 Praktisch en zeer toegankelijk en toch mooi verdiepend. Ik heb mijn authentieke zelf kunnen zijn en fouten mogen maken. Het zijn stuk voor stuk oefeningen die de coachee naar meer authenticiteit brengen. Enkel voor wie meer wil dan lijstjes invullen


P.B.

Sterk, diepgaand, precies waar ik naar op zoek was. ideaal voor coaches die willen leren hoe ze tot de kern kunnen komen. Beter dan de verwachting en ik ben erg kritisch :-)