Workshops - beter in je vel

Voel je beter in je vel, leven én werk

Dompel jezelf onder in onze unieke workshops in de natuur, waar een wereld van zelfontdekking op je wacht. Deze workshops, doordrenkt met doorleefde ervaringen en inzichten, nodigen je uit om een spiegel voor te houden en je eigen kracht terug te vinden. Elke workshop duurt ongeveer anderhalf uur, ze zijn compact én krachtig. Elke workshop kan apart gevolgd worden of je kan kiezen voor het volledige traject. Ze zitten boordevol acties, tips en handvaten die je energie zullen geven.

Ga voor minder stress, minder fysieke en mentale klachten,

wapen je tegen burn-out en versterk je gezondheid & welzijn.

Ben je er klaar voor om je perfectionisme los te laten, te leren over zelfzorg, of om je grenzen duidelijk te maken? Of misschien wil je leren hoe te stoppen met te veel hooi op je vork te nemen en enkel je eigen verantwoordelijkheden te dragen, hoe je pleasegedrag aanpakt, of hoe je vastgeroeste gewoontes en patronen kunt doorbreken? Deze workshops bieden een veilige ruimte om te leren en te groeien. Laat je inspireren en activeren in de natuur, in groep met gelijkgestemden, en kies voor de verandering in je leven die je wenst te zien én beleven.

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren

woman biting pencil while sitting on chair in front of computer during daytime

Workshop | Pak jij (te) veel hooi op je vork?

Wordt er soms teveel van je gevraagd? Leer de gepaste verantwoordelijkheid te nemen. In deze workshop krijg je inzicht in welke lasten je voor jezelf draagt en welke je voor anderen draagt.

Meer informatie

Workshop | Grenzen aangeven

Mensen laten over hun grenzen gaan, bewust of onbewust. In deze workshop wordt jij je bewust van waar dit gebeurt. Je leert grenzen aangeven aan anderen én aan jezelf, zonder schuldgevoel.

Meer informatie

Workshop | Patronen en gewoontes doorbreken

We hebben het vaak niet door hoe destructief bepaalde van onze gewoontes zijn. Herken de gewoontes en situaties die je stress bezorgen en leer hoe ze om te buigen.

Meer informatie
Workshop zelfzorg en meer energie

Workshop | Zelfzorg en meer energie

We brengen in kaart wat veerkracht bepaalt en gaan na hoe jij jezelf weer op een gezonde manier kan opladen. Je hebt heel wat zeggenschap over je eigen leven.

Meer informatie

Workshop | Perfectionisme loslaten

Het moet steeds beter? Alleen als het perfect is dan… Perfectionisme speelt mensen parten en ontneemt hen de zuurstof om plezier te beleven aan wat ze doen.

Meer informatie

Workshop | Stoppen met pleasen

Kies voor jezelf... Dat is best lastig! Hoe sta je tegenover anderen? Is je geven en nemen in balans? De andere tegemoet komen in zijn vraag en wensen... en jij dan?

Meer informatie