tineke van damme

Regio Dendermonde - Lokeren - Zele


Tineke Van Damme - Natuurcoach

Gratiebossen, Damweg 10, 9290 Berlare
Of een andere natuurplek in de buurt
tineke@nextstepcoaching.be 
0456 06 92 47
"We don’t see things as they are. We see them as we are. 

"

Wie is Tineke Van Damme?

Loop je steeds tegen dezelfde zaken aan op je werk? Stress, vermoeidheid, misverstand, verveling, onzekerheid, … Voel je dat het tijd is om eens stil te staan bij hoe het anders kan? 


Tineke Van Damme gaat met jou op weg, met de natuur als inspiratiebron. Door naar buiten te kijken ontdek je ook wat er binnen in je leeft. Je onderzoekt wat je belemmert om te floreren in je werk en leven. Jouw kwaliteiten worden bevestigd en mogelijkheden worden duidelijk. Door bewuster te kiezen krijg je meer rust en energie. 


Tineke Van Damme heeft een positieve en open kijk. Haar aanpak is creatief, eenvoudig en systemisch onderbouwd. 


Als je haar vraagt naar haar grootste leerscholen zijn dat haar job als leerkracht en haar lange wereldreizen met haar gezin.


Tineke coacht buiten in de Gratiebossen in Berlare of een ander natuurgebied. Verken een stuk natuur en krijg meer inzicht in je eigen natuur! 


Klik hier voor de persoonlijke website van natuurcoach Tineke Van Damme.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Voor mezelf vond ik het een moeilijke stap naar loopbaanbegeleiding. Maar na elke sessie kon ik wel met een goed gevoel en inspiratie verder.

Ik heb voor Tineke gekozen als coach omdat ze in de natuur werkt. Het wandelen in de natuur en de diepgaande gesprekken brachten heel wat inzichten. Ook de wijze gesprekken en de rust die Tineke zelf uitstraalt geeft vertrouwen. De manier hoe ze de kalmte overbrengt in de drukke tijden waren heel verrijkend. Bedankt Tineke dat je me bepaalde dingen hebt doen inzien.


John Heekhout

Tineke is een zeer bekwame coach en zeer leergierig waardoor ze verschillende methoden en inzichten kan aanreiken. Ze kan goed luisteren om zo je noden te detecteren en de juiste oefeningen aan te reiken. De coaching in en samen met de natuur was voor mij een absoluut pluspunt. Ik had hier ook voor gekozen omdat ik in de natuur gemakkelijker tot inzichten kan komen over en voor mezelf.


Dominique Segers

Coaching met de natuur sprak mij erg aan. Tineke pakt het origineel aan, bekijkt waar iemand zich het meest comfortabel bij voelt en biedt zo gepaste oefeningen aan. Deze leiden dan tot interessante en verrijkende inzichten of geven bevestiging in wat je diep vanbinnen misschien wel al voelde of wist. Ik vond de verschillende sessies steeds gevarieerd, met een rustig verloop en geduldige aanpak.


Sofie