tine derick

Regio Halle - Waterloo - Ukkel - Sint-Genesius-Rode


Tine Derick - Loopbaancoach

Oude Nijvelsebaan 121, 1652 Alsemberg
tine@nextstepcoaching.be 
0494 81 40 78
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

Wie is Tine Derick?

Wil jij de weg inslaan naar je mooiste leven, waarbij loopbaan- en werkgeluk een natuurlijk gevolg wordt? Top, want het is de passie van Tine Derick om mensen te begeleiden op de boeiende weg naar hun mooiste leven. Loopbaan- en werkgeluk vormen daarbij een belangrijk onderdeel. En aangezien alle levensdomeinen met elkaar verweven zijn, bekijkt Tine steeds het volledige plaatje. Het doel is dat jij kan groeien, bloeien en stralen, helemaal vanuit wie jij werkelijk bent. Zodat je ook volop van je job kan genieten of naar de voor jou passende job kan evolueren om er vanzelf in te schitteren. 

Niet enkel levensdomeinen zijn met elkaar verweven, lichaam en geest vormen eveneens een samenhangend geheel. Tine maakt tijdens de coachingsessies graag gebruik van beide ingangspoorten: zowel het lichaam als de gedachtenpatronen en sturende overtuigingen. Deuggdoend om op die manier het samenspel te ervaren en snel en effectief veranderingen te ondervinden rond datgene waar jij op vastloopt.  

Tine Derick is van opleiding maatschappelijk werker en volgde verschillende bijkomende opleidingen rond coaching en lichaamswerk (oa Jin Shin Jyutsu, yoga en qigong).  

Loopbaancoaching biedt zij zowel aan in haar tuinkantoor als buiten in de natuur, op een vooraf afgesproken plaats. 


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik heb de loopbaanbegeleiding ervaren als:
- aanmoedigend
- inspirerend 
- rekening houdend met het hele ‘zijn’, ook buiten het werk


Anoniem


Ik vond de loopbaanbegeleiding heel goed. Ik ben dingen te weten gekomen van mezelf en ook wat belangrijk is voor mij. De loopbaanbegeleiding heeft me geholpen in wat ik zoek. 


L.V.S.

Het korte traject was een mentale rollercoaster waarbij ik in de eerste sessie vooral mezelf tegenkwam en oude “wonden” leerde accepteren. Ik ben een sterke persoonlijkheid en de volgende sessies hebben me vooral nog versterkt in “geloven” in mezelf en mijn opties. 

Ik heb geen antwoord op mijn vraag maar ik ben wel gerustgesteld. Ik heb gemoedsrust gekregen dat alle keuzes mogelijk zijn. De impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk is nu nog niet direct duidelijk, maar ik verwacht dat die er zeker zal zijn. Ik doe zeker nog een beroep op Tine in de toekomst. 


Anoniem