peter massy

Regio Herentals - Turnhout - Antwerpen


Peter Massy - Loopbaancoach

Violetlaan 34, 2980 Zoersel 
+ Gezondheidscentrum Flux, Bruggestraat 5 a, 2240 Zandhoven
peter@nextstepcoaching.be 
0487 90 61 80
"Hoe de wind waait kan je niet beïnvloeden, hoe je de zeilen zet wel." - Seneca

Wie is Peter Massy?

Zelf een volgende stap zetten in je leven of in je loopbaan geeft een grote voldoening. Coachen inspireert en ondersteunt je in het zetten van die stap. Peter reist graag even met je mee en laat de eigen mogelijkheden en krachten (her)ontdekken. Samen op weg naar … jouw doel. Peter is coach en heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en consultant. Hij geeft trainingen, begeleidt workshops en serious games.


Klik hier voor de persoonlijke website van loopbaancoach Peter Massy.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

De loopbaanbegeleiding was voor mij een unieke en leerzame ervaring. Dankzij de loopbaanbegeleiding kreeg ik een duidelijk beeld van mijn kwaliteiten en sterktes. Daar bovenop ontwikkelde ik – dankzij de begeleiding – een heldere toekomstvisie voor mijn carrière.

Peter is een fantastische coach. Hij geeft je tijd om je verhaal te doen en speelt er goed op in.


J.K.

Ik vond de loopbaanbegeleiding verhelderend. Peter weet de juiste punten aan te halen waardoor vergeten kwaliteiten terug bovenkomen.


K.R.

Een stuk bevrijdend, in die zin dat er buiten mijn werkomgeving iemand was die luisterde, mee in vraag stelde, mee zocht naar eventuele oplossingen. Bewuster van mezelf en daardoor makkelijker om grenzen te bewaken en ook buitenshuis in mijn rust te kunnen blijven.


Dominique