Peggy Claeys


Regio Evergem - Mariakerke - Lievegem - Assenede - Zelzate - Wachtebeke


Peggy Claeys - Loopbaancoach  K. Ledeganckstraat 9, 9940 Ertvelde

  alinejacob@loopbaangeluk.be

  0496 45 85 13

  "Wacht niet op het perfecte moment. Neem het moment en maak het perfect..." (Sef)

Wie is coach Peggy Claeys?


Al 27 jaar werk ik in het onderwijs. Als leerkracht begeleid ik met veel plezier jongeren bij hun leerproces en hun aanpak van leren en studeren. Als coördinator ondersteun ik graag collega’s en geef ik mee vorm aan het schoolbeleid om jongeren kwalitatief onderwijs te bieden. Toch kwam ik recentelijk op een punt waarbij ik mij de vraag stelde: Is dit het nu? Wil ik de komende jaren mijn carrière op dezelfde manier invullen? Ik besloot loopbaanbegeleiding te volgen en wat bleek dat een verrijking!


Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen verrijkend is om een loopbaanbegeleidingstraject te doorlopen. Je ontdekt dat het allemaal begint bij jezelf: Wat maakt mij tot de persoon die ik ben? Welke gaven heb ik en gebruik ik het liefst? Wat drijft mij in het leven en vind ik dit nog terug in mijn job?


Voor mij betekende het resultaat geen vaarwel aan het onderwijs, maar wel de ontdekking van een aanvullende piste waarin ik als coach mezelf en mijn expertise helemaal ten dienste kan stellen van anderen die ook op zoek zijn. 


Als loopbaancoach kijk ik ernaar uit om naast en bij jou te staan in deze diepgaande zoektocht. Een zoektocht waarvan jij bepaalt hoe die verloopt. Ik nodig jou uit om samen met mij een boeiend pad in te slaan en neem je mee op weg door de betere vragen te stellen die tot de voor jou betere antwoorden leiden.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Een verrijkende ervaring! Zowel professioneel als privé.

Top begeleiding voor leerkrachten.

- Leerkracht M. VDS

Aanrader! Diende dit al veel langer te doen. Bedankt!


– L. G

Warme ontvangst en een coach die je echt terug op je pad brengt.


– K. P