Last van Onzekerheid? Ontwaak je innerlijk leiderschap

6-daagse van Onzekerheid naar Passie

Je wil meer voeling met wie je bent, zelf bepalen waar je naartoe wil, komaf maken met onzekerheid en doorleefde keuzes maken.
En dit door:

 • Innerlijke zekerheid en zelfvertrouwen te ervaren.

 • Zelfbewust in je leven te staan en dat ook uitstralen. Zo krijg je meer respect voor de keuzes die je maakt.

 • Een betere verbinding met jezelf – en daardoor ook met anderen – te ontwikkelen en echt gaan voelen.

 • Natuurlijk innerlijk leiderschap dat zich ook uit in helder communicatie naar de ander toe. 

Ontdek het Groeitraject Ontwaak je Innerlijk Leiderschap en loop stap voor stap jouw pad naar volledig jezelf zijn en dit tot uiting brengen.


Contacteer ons voor meer info

onzekerheid
onzeker op het werk

Onzeker zijn ... als het knaagt!

 • Je mist richting en zingeving in je leven en werk.

 • Je hebt het gevoel dat je blijft ronddobberen.

 • Beslissingen nemen? Dat lukt moeilijk, want je hebt geen helder toekomstbeeld.

 • Je vraagt je af waar je passie zit.

 • Je voelt dat het anders moet. Maar hoe dan? Geen idee. Of net te veel ideeën.

 • Je wil graag verder aan de slag met jezelf.

Ontdek het groeitraject Ontwaak je Innerlijk Leiderschap | van Onzekerheid naar Passie

Een geschenk voor jezelf. Levenslang.

In 3 modules (2 dagen voor elke module) leer je wat je nodig hebt om je job en je leven in eigen handen te nemen en het leven in zijn volle waarde te ervaren:

Module 1: Assertief en Verbindend Communiceren

Ontdek hoe je communiceert met anderen en wat dat vertelt over hoe je met jezelf omgaat. Krijg handvaten om dieper te verbinden en open te communiceren zonder aanvallend of onzeker over te komen.

Module 2: Mijn Authentieke Stijl

Wat zijn je wortels, wat voedt jou? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Waarin wil je groeien? En hoe leggen drijfveren de verbinding tussen beide? Je zal zelf kunnen doorvoelen waar jouw uniciteit en passie ligt.

Je weet nu wat jou drijft, nu ga je je doelen, missie en visie bepalen. Via oefeningen ervaar je hoe jij omgaat met doelen, obstakels en hulpmiddelen. Zo verhoog je je zelfkennis, buig je onzekerheid om en weet je waar je jezelf  kan bijsturen.

Module 3: Krachtig en Bewust Realiseren

De wereld heeft je unieke zijn en passie nodig. Tijd dus om in praktijk te brengen wat je hebt geleerd! Toon je kracht met een pitch die helder maakt wat jij te bieden hebt.  

Je verruimt je bewustzijn en leeft meer vanuit je intuïtie. Je krijgt zicht op het onderliggende model en hoe je dat jouw leiderschap tegelijk kleur en evenwicht kan geven. Je maakt de sprong van een knagende onzekerheid naar passie via innerlijk leiderschap!

Inschrijven


Deze training wordt gegeven door Filip Bauwens.

Filip Bauwens is coach en zaakvoerder van NextStep coaching|Loopbaangeluk. Hij is de bedenker en bezieler van het Groeitraject Ontwaak je Innerlijk Leiderschap. Hij legde zelf een hele weg af op weg naar zijn innerlijk leiderschap en passie. Dat ervaart hij ook als zijn sterkte: alles wat gegeven wordt is uit het leven gegrepen. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. Zijn passie is de ‘next step’ aan de mensen zelf te laten ontspruiten. 

Hier mag je op rekenen

Diepe transformatie | We werken niet enkel op kennis- maar ook op (bewust)zijnsniveau. Je gaat aan de slag met de kern van wie je bent en wil zijn. Elke deelnemer haalt er eigen parels uit en start een groeiproces om vanuit innerlijk leiderschap te leven.

Veilige omgeving | Dit traject gaat diep en je doet het niet alleen. Dat kan spannend lijken, maar wij zorgen voor een warme, veilige omgeving. Daarin kan jij jezelf zijn én versterken jullie elkaar. Telkens weer ontstaat een hechte band tussen deelnemers.

Stappen vooruit | Krijg inzichten waarmee je meteen aan de slag kan. Het groeitraject van Onzekerheid naar Passie is geen soft geneuzel of sit back and relax, maar zet je voeten stevig op de grond en geeft je handvaten. ‘Een schatkamer voor je leven’, noemde een deelnemer het.

Uit je hoofd, in je lijf | Tekenen, bewegen, voelen,… De speelse methodieken brengen je voorbij het denken! Zo krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld rondom jou.

 
 

Onzekerheid is de spiegel, authentiek leiden de weg

Authentiek jezelf leiden is pittig in een wereld waarin we geleerd worden te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Jij bent het nochtans die kan aanvoelen wat echt bij jou past, hoe jij het beste van jezelf kan geven. Je riskeert jezelf voorbij te lopen.

De aansluiting vinden met wat de wereld van jou verwacht en hoe jij daarop kan inspelen vanuit je uniciteit is de uitdaging. Wil je er krachtig staan, passie voelen en dat het jou energie geeft dan is dit de weg: jij dient je unieke leiderschapsstijl zelf te ontdekken! Dit groeitraject reikt jou inzichten en tools aan om dat te doen.


Inschrijven

Groeitraject bij onzeker zijn over jezelf, op het werk of in relatie.

 • In een veilige & rustige omgeving, zowel binnen als in de natuur.

 • Respect voor ieders grenzen en mogelijkheden.

 • Haalbare stappen op ieders tempo.

 • Een uniek en transformerend traject.

Innerlijk leiderschap? Dat is in de wereld zetten wie jij bent i.p.v. die wereld te ondergaan!

In 6 dagen krijg je de tools in handen om je onzekerheid, je leven en je loopbaan opnieuw in eigen handen te nemen.

Klinkt onbereikbaar? Je zal verrast zijn van de gerichte stappen die we nemen.


Graag een kennismaking inplannen? Dat kan via het nummer +32477 85 59 98 of neem contact op via onze website.