onze formules

Kies de aanpak die het best bij jou of je organisatie past.

1 op 1

Eén op één met je coach ga je aan de slag in een traject op maat.

In-house

De deelnemers zijn medewerkers van één bedrijf of organisatie.

Open

De deelnemers zijn medewerkers van verschillende bedrijven of organisaties.

Digitaal

De medewerker volgt online de coaching of training. Er is ‘live’ interactie met de coach of trainer.

In de natuur

(gedeeltelijk) outdoor (bos, duinen, heide, park, strand,…) en we maken actief gebruik van de natuurelementen.

  Met Paarden

Deze activiteit organiseren we (geheel of gedeeltelijk) op een paardenmanège.

Welke formule verkies jij?


In de natuur

Deze activiteit organiseren we (geheel of gedeeltelijk) outdoor (bos, duinen, heide, strand,…) en we maken actief gebruik van de natuurelementen. De locatie wordt gekozen in onderling overleg.

Met paardenkracht

Deze activiteit organiseren we (geheel of gedeeltelijk) op een paardenmanège. Paarden zijn heel sensitieve dieren en fungeren als een levende spiegel voor onze innerlijke wereld. De locatie wordt in onderling overleg gekozen.

Digitaal

De deelnemer volgt online de coaching of training. Er is ‘live’ interactie met de coach of trainer. Hiervoor maken we gebruik van de gangbare digitale tools zoals Zoom, Google Meet of Teams.

Individueel of in groep

Bij individuele begeleiding ga je één op één met je coach aan de slag in een traject op maat. In onze groepstrajecten doorloop je samen met de andere deelnemers dezelfde training. Ook daar is echter steeds aandacht voor de individuele inbreng van elke deelnemer. De combinatie van individuele begeleiding met een workshop in groep is versterkend en heilzaam!

> Bekijk onze groepstrajecten 

Open training of in-house

Bij een open training zijn de deelnemers medewerkers van verschillende bedrijven of organisaties, of particulieren. De activiteit vind in de gebouwen van NextStep coaching of een door ons gekozen locatie plaats.

> Bekijk onze open trainingen

Heb je liever dat we een training of workshop in-house komen geven? Ook dat kan. De locatie en formule bepalen we dan in overleg. Neem hiervoor contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Vele specialisaties, dichtbij, bereikbaar

Uit de rijkdom van ons gevarieerd coaching team putten we ervaring en expertise. Meer bepaald voor de zorgsector en het onderwijs maken onze coaches het verschil, hetzij vanuit hun eigen achtergrond, of vanuit jarenlange coachingservaring binnen deze sectoren.

Ingenieurs en hogere technische profielen verwijzen we graag door naar coaches van onze gerelateerde onderneming PROPEL

Ontdek meer


Zin om snel aan de slag te gaan? Bekijk hier onze agenda. Tot binnenkort!


Geen idee wat jij nodig hebt?

Bel ons en vertel je verhaal. We luisteren naar jou en denken mee over wat jij nodig hebt. Kunnen we je niet helpen? Dan verwijzen we graag door waar mogelijk. 

Bel 0477 85 59 98 of stuur een mailtje