Ontstressen

Ontstress in de natuur en voel je beter in je vel, leven én werk

Dompel jezelf onder in onze unieke workshops in de natuur, waar een wereld van zelfontdekking op je wacht. Deze workshops, doordrenkt met doorleefde ervaringen en inzichten, nodigen je uit om een spiegel voor te houden en je eigen kracht terug te vinden.

Elke workshop duurt ongeveer anderhalf uur, ze zijn compact én krachtig. Elke sessie kan apart gevolgd worden of je kan kiezen voor het volledige traject waarbij je 1 workshop gratis krijgt. Ze zitten boordevol acties, tips en handvaten die je energie zullen geven en die je laten ontstressen in de buitenlucht.

Meer info volledige workshopreeks

Krijg meer energie en veerkracht


Ga voor minder stress, minder fysieke en mentale klachten, wapen je tegen burn-
out en versterk je gezondheid & welzijn.

Ben je er klaar voor om je perfectionisme los te laten, te leren over zelfzorg, of om je grenzen duidelijk te maken? Of misschien wil je leren hoe te stoppen met te veel hooi op je vork te nemen en enkel je eigen verantwoordelijkheden te dragen, hoe je pleasergedrag aanpakt, of hoe je vastgeroeste gewoontes en patronen kunt doorbreken?

Deze workshops bieden een veilige ruimte om te leren ontstressen en te groeien. 

Laat je inspireren en activeren in de natuur, in groep met gelijkgestemden, en kies voor de verandering in je leven die je wenst te zien én beleven.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten.

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Heb je vragen? Recht op sociaal tarief? Aarzel niet om ons te contacteren.

Zit je in een moeilijke situatie of loopt het allemaal niet zoals gepland?

Mail ons voor een sociaal tarief via info@loopbaangeluk.be

Wij helpen je graag verder.

workshop pak jij te veel hooit op je vork

Workshop | Pak jij (te) veel hooi op je vork?


Wordt er soms teveel van je gevraagd? Leer de gepaste verantwoordelijkheid te nemen. In deze workshop krijg je inzicht in welke lasten je voor jezelf draagt en welke je voor anderen draagt.

Meer informatie
workshop grenzen aangeven

Workshop | Grenzen aangevenMensen laten over hun grenzen gaan, bewust of onbewust. In deze workshop wordt jij je bewust van waar dit gebeurt. Je leert grenzen aangeven aan anderen én aan jezelf, zonder schuldgevoel.

Meer informatie
workshop gewoontes en patronen doorbreken

Workshop | Patronen en gewoontes doorbreken


We hebben het vaak niet door hoe destructief bepaalde van onze gewoontes zijn. Herken de gewoontes en situaties die je stress bezorgen en leer hoe ze om te buigen.

Meer informatie
Workshop zelfzorg en meer energie

Workshop | Zelfzorg en meer energie


We brengen in kaart wat veerkracht bepaalt en gaan na hoe jij jezelf weer op een gezonde manier kan opladen. Je hebt heel wat zeggenschap over je eigen leven.

Meer informatie
Workshop perfectionisme loslaten

Workshop | Perfectionisme loslaten


Het moet steeds beter? Alleen als het perfect is dan… Perfectionisme speelt mensen parten en ontneemt hen de zuurstof om plezier te beleven aan wat ze doen.

Meer informatie
Workshop stoppen met pleasen

Workshop | Stoppen met pleasen


Kies voor jezelf... Dat is best lastig! Hoe sta je tegenover anderen? Is je geven en nemen in balans? De andere tegemoet komen in zijn vraag en wensen... en jij dan?

Meer informatie