mie beullens

Regio Mechelen - Battel - Arsenaal


Mie Beullens loopbaanbegeleiding coach Willebroek Lier Bonheiden

Mie Beullens - Loopbaancoach

Polderstraat 45, 2800 Mechelen
mie2@nextstepcoaching.be 
0476 46 26 06
"Vier wie je vandaag bent, veroordeel niet wie je gisteren was en droom van wie je morgen zou kunnen zijn." - Neale Donald Walsch

Wie is Mie Beullens?

Als echte people manager werkte Mie Beullens meer dan 25 jaar in diverse operationele en HR managementfuncties met als constante: het mensgericht aansturen van medewerkers en het succesvol realiseren van de bedrijfsuitdagingen. Mie voelt grote affiniteit met de uitdagingen van de coachee en vertrekt van ieders authentieke kwaliteiten om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Dit doet ze met onvoorwaardelijk respect en verwondering op een warme, natuurlijke, inspirerende, uitdagende en speelse manier.

Als coach heeft Mie Beullens ruime ervaring en haar verschillende aanvullende opleidingen verzekeren een degelijke begeleiding.

De kracht en passie van Mie Beullens ligt in het authentiek verbinden. Verbinden met je eigen kracht , talenten of kwetsbaarheid, verbinden met andere mensen of met de belangen van de organisatie. Het geheel is sterker dan de onderdelen. Haar missie is om een verschil maken in het maatschappelijk patroon van altijd meer en beter en Mie doet dit door mensen te begeleiden in het vinden van duurzame zingeving en door hen te helpen opnieuw authentiek te verbinden met hun eigen kracht , hun innerlijke motor of hun pad door middel van coaching en lichaamswerk.

Als coach begeleidt Mie Beullens je in het proces om terug voelen wat echt bij jou past , om te zien waar je stagneert en wat je beweegt, waar je blokkades en patronen je hinderen en hoe je zelf richting kunt geven aan je leven en het roer in handen neemt.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Mie is een zéér lieve, warme, rustige coach met veel begrip. Ze heeft me tips en tricks gegeven en praktische tools waarmee ik aan de slag kan.


R.V.K.

Ik ben zeer positief, elke sessie bracht iets bij of was nuttig. Elke keer stapte ik buiten met nieuwe inzichten en het gevoel dat ik eindelijk de nodige concrete stappen aan het zetten was in mijn zoektocht naar een nieuwe baan, dit keer gewapend met goede kennis en de nodige aandachtspunten.


E.V.

Het was niet gewoon loopbaanbegeleiding, maar dat tikkeltje meer dat je extra levensgeluk lijkt te geven.


J.J.