Marleen Van Puyvelde


Regio Duffel - Lier - Mechelen


Marleen Van Puyvelde - Natuurcoach  Stationsstraat 125 – 2570 Duffel

  marleen@nextstepcoaching.be 

  0486 41 36 58

  "Maak aanspraak op je eigen leven." - Seneca

Wie is Marleen Van Puyvelde?


Marleen Van Puyvelde is Natuurcoach en Loopbaancoach in regio Duffel – Lier – Mechelen

Binnen de coachpraktijk Natuurgewijs helpt zij volwassenen hun krachtige zelf te vinden, welke belemmeringen ze ook ondervinden. Obstakels als stress, verlies, angst, oververmoeidheid,… dwarsbomen  levensgeluk en werkplezier. Marleen begeleidt hen op het natuurpad naar herstel en welbevinden. Voor loopbaan gerelateerde vragen werkt zij samen met NextStep Coaching en zijn loopbaancheques mogelijk. Voor andere doelgroepen en trajecten kan je terecht op haar website Natuurgewijs.  

De kracht van de natuur

Liefst coacht Marleen in de natuur. Het mag een natuurgebied zijn in jouw buurt. Bij regenweer hebben we in Duffel een overdekte picknick plek in de Mosterdpot. 

Een kort maar krachtig coachtraject in de natuur kan wonderen doen. De natuur zorgt immers opzienbarend snel voor rust. Natuurcoaching brengt je lichaam maar ook je geest in beweging; je praat makkelijker over je emoties als je naast elkaar loopt en bij de juiste coachvragen helpt de natuur je met verhelderende antwoorden. Je ontdekt gaandeweg terug je eigen natuur, wat voor jou de essentie is en waar jouw grenzen liggen. Het gaat kortom veel sneller en makkelijker in de natuur.


Afstemmen op je eigen natuur

Met zelf een rijk gevuld familieleven, ruim dertig jaar ervaring als HR-verantwoordelijke in een internationaal technologisch bedrijf en een stevig sociaal engagement, weet Marleen als geen ander hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven. Het is haar ook duidelijk geworden dat diepe ontspanning van lichaam en geest cruciaal zijn om afgestemd te blijven op je eigen natuur, te weten waar je voor staat en de energie ongehinderd te voelen stromen.  


Een stevige wandelcoach vorming 

Door Marleens opleiding tot Bachelor in de Psychologie en bijkomende professionele opleidingen heeft zij een sterke basis gelegd om mensen te coachen. In 2015 volgde zij de Wandelcoach Opleiding® en rondde later succesvol de Opleiding tot Register Wandelcoach® af om de hoogste coachkwaliteit te kunnen garanderen. Om nog beter tegemoet te komen aan vragen rond stress en burn-out vulde zij haar vorming aan met een tweedaagse training Wandelcoaching bij Stress & Burn-out. Een specifieke opleiding tot loopbaancoach volgde Marleen Van Puyvelde bij NextStep coaching waar zij verder workshops volgde rond hooggevoeligheid en stress en burn-out. Coachen van mensen in de natuur maakt haar diep gelukkig. Zij blijft dan ook eindeloos geïnteresseerd in nog meer gespecialiseerde vorming. 


Website Marleen Van Puyvelde


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

De loopbaanbegeleiding was voor mij heel leerrijk. Ik vond rust in de natuur. de coaching heeft me tot denken gebracht en heeft me leren reflecteren en positief te staan naar de toekomst. 

Ik verwacht dat ik door de coaching beter zal kunnen omgaan met stress en ik meer de natuur zal ingaan om tot rust te komen.K.N.

Ik vond de loopbaanbegeleiding een zeer aangename ervaring! Het was vernieuwend, verrijkend, een andere manier op mijn pad om de juiste weg/richting op te gaan. 


Tom Scheldeman

Ik vond de loopbaanbegeleiding intens... Maar ook een bevestiging dat ik mezelf goed ken en dit was een tussenstap die ik moest doen om de juiste beslissing te nemen in de toekomst. Dankzij, voor mijn persoon, de perfecte coach, die me vanaf de eerste kennismaken perfect aanvoelde en een heel correct profiel van mij kon weergeven. 

Ik verwacht dat de begeleiding me eindelijk gemoedsrust zal geven.

Sandra Bracke