loopbaanbegeleiding Antwerpen

Loopbaanbegeleiding in Antwerpen

Op zoek naar loopbaanbegeleiding? Loopbaangeluk helpt je graag verder met begeleiding op maat. Ga aan de slag met je professionele uitdagingen en vragen met een ervaren loopbaancoach bij jou in de buurt. We hebben een groot netwerk aan coaches in Antwerpen en in heel Vlaanderen. 

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Bespreek jouw specifieke uitdaging met je loopbaancoach in Antwerpen via een gratis infogesprek. Ontdek hoe je betaald via een VDAB-loopbaancheque! En krijg 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 40 of 7 uur professionele loopbaanbegeleiding voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Met een VDAB-loopbaancheque geniet je van zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro en dat voor een prijs van 80 euro. Je kan de loopbaancheque aanvragen voor 3u en/of 4u coaching. Wil je graag deze loopbaancheques bestellen en aan de slag gaan?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Interesse in loopbaanbegeleiding, maar twijfel je nog of het de juiste keuze voor jou is? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan onze gratis infosessie. Dit kan zowel live als online.

Tijdens deze avond zullen we gedurende een klein uurtje onze unieke aanpak uitleggen en beknopt de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques toelichten. En krijg een antwoord op al je vragen.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Antwerpen

Wil je ontdekken hoe loopbaanbegeleiding je carrière en werkgeluk kan bevorderen? Vraag je gratis infogesprek aan en krijg meer info over onze aanpak en hoe we jou specifiek kunnen helpen. Jouw loopbaancoach in Antwerpen gaat graag samen met jou aan de slag met je professionele uitdagingen en verwachtingen. 

We stemmen je loopbaanbegeleiding voortdurend af op je vragen en doelstellingen, en deze kunnen gedurende het traject veranderen of evolueren op basis van inzichten en ervaringen.


loopbaanbegeleiding antwerpen

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Antwerpen?

Wij helpen je op weg naar (meer) geluk op het werk met behulp van onze unieke en persoonlijke aanpak.

Maak een afspraak via onderstaande contact mogelijkheid. Heb je vragen? Stel ze aan een loopbaancoach in Antwerpen. Wij staan klaar om je verder te helpen.

Contacteer ons