Leen stalpaert

Regio Wetteren - Melle - Heusden - Destelbergen - Laarne


loopbaancoach Leen Stalpaert

Leen Stalpaert - Loopbaancoach

Steenvoordestraat 117, 9070 Heusden (Destelbergen)
Schoorstraat 50, 9230 Wetteren
leen@nextstepcoaching.be 
0496 33 48 30
"Wacht in het leven niet tot de storm overgaat,
maar leer hoe te dansen in de regen."

Wie is Leen Stalpaert?

Heb je het gevoel ter plaatse te trappelen, over hobbels te struikelen, de verkeerde afslag te nemen, je hoofd in de mist zit, je energie met de regen lijkt weg te spoelen? Dat je stem als echo on opgepikt de wereld ingaat en terugkomt, dat wolken je geluk/loopbaangeluk overschaduwen? Of misschien heb je toch waardevolle zaken in je rugzak maar weet je even niet hoe ze te voelen en te gebruiken.

Durf te dromen van en stappen te zetten naar (meer) loopbaangeluk! Leen Stalpaert zet je hier graag in beweging, in bewustwording : luisterend, motiverend, doordacht spiegelend. Leen werkt op een laagdrempelige manier, met veel warmte, betrokkenheid en respect, gaat op zoek naar patronen, uitdagingen, krachten, belevingen en kijkt oplossingsgericht. Alles is een groei-ervaring! Leen gaat dieper in op wat toont zich aan de buitenkant en wat er echt leeft aan de binnenkant.

Leen heeft als orthopedagoge jarenlang met veel passie jongeren en volwassen begeleidt. Ze heeft ook een leidinggevende functie uitgeoefend waar ze met eigen valkuilen werd geconfronteerd. Burn-out kwam om de hoek loeren en loopbaangeluk was ver te zoeken. Zij werkt momenteel ook als jobcoach in een sociaal economiebedrijf, waar ze mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt ondersteunt in hun groei en in hun zoektocht naar loopbaangeluk.

Leen Stalpaert volgde de opleiding zelf-coaching om haar eigen authenticiteit te vinden, te voelen en op die manier een betere coach voor anderen te kunnen zijn.

Zij volgde opleidingen tot life coach, loopbaancoach, stress en burn-out coach.

Ieder is het waard vanuit het hart een job uit te oefenen waar men gelukkig is.

Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Leen.

L.B.

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

– L.V.

Ik heb reeds verschillende telecoachings met Leen ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Leen speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.

– Kristin

Maak een afspraak