koen everaert

Regio Zottegem - Zwalm - Brakel - Everbeek - Ronse - Aalter - Damme


loopbaancoach Koen Everaert

Koen Everaert - Loopbaancoach & Natuurcoach

Brakelstraat 99, 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)
Coaching in de natuur: Zwalmvallei en Brakelbos (Brakel), Everbeekse bossen (Everbeek), Muziekbos (Ronse), Drongengoed (Aalter), Ryckevelde (Damme), Bos Ename (Oudenaarde), Duivenbos (Sint-Antelinks) 
koen@nextstepcoaching.be 
0477 92 75 82
"We zijn zo graag in de vrije natuur, omdat deze geen oordeel over ons heeft." (Friedrich Nietzsche)

Wie is coach Koen Everaert?

Koen Everaert is intuïtief coach, systemisch loopbaancoach, zelf hoogsensitief en bijgevolg ook coach voor hoogsensitieve personen (HSP). 

Weet je niet meer wat je echt wil, wie je werkelijk bent of wat je doelen zijn? Verlies je hierdoor energie, kom je uitgeput thuis en heb je het gevoel dat je niet je volle potentieel benut? 

In verbinding met de natuur en vanuit jouw buikgevoel laat Koen jou aan de hand van enkele eenvoudige, lichaamsgerichte oefeningen en alles wat de natuur ons biedt jouw NATUURLIJKE ZELF, jouw ORIGINELE IK (her)ontdekken. 

Koen Everaert kijkt samen met jou naar wat jij op dat moment nodig hebt, zodat je weer verder kan en dit zowel op professioneel als op persoonlijk gebied. 

Wil jij jouw verborgen, unieke, natuurlijke talenten opnieuw laten schitteren, zodat jij weer in je kracht kunt gaan staan en hierdoor weer vol energie in het leven staat? Neem dan vrijblijvend contact met hem op voor een kennismakingsgesprek.

Wandelen doen we samen in de natuur, naast elkaar, zodat het aangenaam voelt, zonder confronterende zithouding of drempelvrees. We spreken af op locatie in de Vlaamse Ardennen, in de omgeving van Sint-Maria-Oudenhove, Brakel en Ronse (Zwalmvallei, Brakelbos, Muziekbos)  maar ook in het Meetjesland in de omgeving van Maldegem, Damme (Drongengoed, Ryckevelde). Bij héél héél slecht weer spreekt hij af in één van zijn praktijkruimtes: ofwel Brakelstraat 99 te Sint-Maria-Oudenhove ofwel Koningin Fabiolaan 9 te Maldegem.

Naast individuele coaching geeft hij ook regelmatig workshops en stelt hij familieopstellingen en organisatieopstellingen op. 

Waarom natuurcoach? 

Het loopbaanpad van natuurcoach Koen verliep nogal hobbelig. Het zorgde er vooral voor dat hij vandaag opnieuw in zijn kracht staat!

Na uiteenlopende jobs in verschillende sectoren besloot hij om in 2016 zelf ook een loopbaantraject te volgen want toen wist hij ook niet meer wie hij was, waar hij van nature goed in was en hij wist toen vooral wel wat hij niet wou. Zijn behaalde diploma Accountancy-Fiscaliteit was niet zijn innerlijke keuze.  Dit loopbaantraject bracht hem de nodige inzichten en hij herontdekte zijn origineel, zijn unieke verborgen talenten. Zijn kernwoorden toen: MAATSCHAPPELIJK, ADVISEREN, DE MENS en DE NATUUR. 

In zijn eerste stap wou hij het gedrag van de mens als individu leren kennen en dat heeft hij ontdekt in zijn job als productiemanager. In 2019 volgde hij bewust een loopbaantraject in de natuur om eens te “proeven” van de job als natuurcoach en na de sessie wist hij dat die job duidelijk op zijn lijf geschreven was. ZIJN PLEK  bevindt zich in de natuur.  De volgende stap was zijn kennis aanschaven en hij volgde verschillende opleidingen waaronder: stress- en traumadeskundige, HSP-coach, familieopstellingen en systeemwerk, intuïtief coachen, systemisch loopbaancoachen en innerlijk leiderschap. Dit bracht hem uiteindelijk tot zijn missie en tevens zijn passie : K O E N 

K = KRACHT O = ORIGINEEL E = ENERGIE N = NATUUR

In verbinding met de NATUUR gaat hij jou ondersteunen in je zoektocht naar jouw ORIGINEEL, datgene wat jou ENERGIE geeft, zodat jij weer in je KRACHT kunt gaan staan. 


Klik hier voor de persoonlijke website van loopbaancoach en natuurcoach Koen Everaert.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

De coaching heeft me nieuwe, onverwachte inzichten in mezelf laten ontdekken zodat ik mijn talenten beter kan inzetten. Dit geeft me vooral meer langetermijnperspectief.


V.M.

Een toegevoegde waarde tijdens het zoeken naar een job die echt bij mij past. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen. Zo blij dat ik het gedaan heb. Ik beveel dit iedereen aan!


Geert


Ik heb een mooi en waardevol coachingstraject kunnen afronden met natuurcoachkoen. Het was fijn samenwerken in de natuur. Koen wist precies wat ik op dat moment nodig had. Ook gebruikt hij werkelijk elementen uit de natuur die op ons pad kwamen in zijn oefeningen. Ik ben weer vol vertrouwen dat alles nu weer op zijn plaats valt zoals het hoort. Ik voel me weer klaar om de volgende obstakels op mijn pad opnieuw aan te kunnen. Dankjewel Koen!


Fien