Joke Mornie


Regio Brakel

Joke Mornie - Loopbaancoach


  Smisstraat 1, 9660 Brakel

  jokemornie@loopbaangeluk.be 

  0473 46 73 96

  "Be thankful for where you are. Be excited for where you're going."

Wie is coach Joke Mornie?


Ik ben Joke, bezielster van Leer en floreer, mama van twee en docente in het hoger onderwijs. 

Al 13 jaar ga ik ieder academiejaar op pad met studenten. Ik breng hen vakkennis bij, coach hen bij opdrachten én begeleid hen tijdens de eerste stappen op de werkvloer. Maar ik voelde dat ik méér wou doen. Ik ging op zoek naar mijn missie: Ik nam mijn eigen loopbaan onder de loep en verdiepte mij in coaching. Toen voelde ik dat anderen begeleiden in hun professionele zoektocht, mijn energiegever is. Zo ontstond ‘Leer en floreer’. 

Heb je soms ook het gevoel dat je job niet meer matcht met wie je bent? Loop je professioneel ergens tegenaan? Wil je ontdekken wat jou echt voldoening geeft? Wil je grenzen leren stellen en je jobinhoud zélf vormgeven? Dan kan loopbaanbegeleiding iets voor jou betekenen!

Laten we samen op pad gaan om je professionele wensen en doelen helder te stellen. Dit inzicht zal je helpen om iedere dag kleine stappen te zetten richting een verandering met grote impact op jouw loopbaangeluk en dus ook jouw leven.

Leer jezelf kennen en floreer als nooit tevoren.


​Warme groeten,

JokeVraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Ik heb terug mijn zelfvertrouwen en perspectief naar een nieuwe job. Samen met mijn loopbaancoach heb ik een mooi traject afgelegd. Een aanrader!

- Victor L.

Bedankt. Ik ga naar huis met een plan van aanpak en kijk uit wat er nog op mij pad komt!– Lucas W.

Had ik eerder geweten dat loopbaanbegeleiding bestond, dan was ik veel sneller op mijn pootjes terechtgekomen. Ik heb het cadeau gekregen van inzicht in mezelf, mijn sterken, zwaktes en waar mijn goud ligt!

– P. De Laet