Hanne-Lies De Coninck

Regio Sint-Lievens-Houtem - Herzele - Zottegem - Oosterzele

Hanne-Lies De Coninck - Loopbaancoach

Cotthem 13, 9520 Sint-Lievens-Houtem
hanneliesdeconinck@loopbaangeluk.be
0473 68 24 25
"Nieuwe wegen ontstaan alleen door ze te bewandelen."

Wie is coach Hanne-Lies De Coninck?

Gewoon Buiten staat voor buitengewoon groeien in de natuur. Als coach in de natuur biedt Hanne-Lies zowel individuele begeleiding als groepstrajecten aan rond thema’s als loopbaan, stress, zelfzorg, hoogsensitiviteit. Gewoon Buiten is er voor iedereen die zoekende is naar een nieuw evenwicht of nood heeft aan een duwtje in de rug om zijn of haar weg te vinden. Door fysiek in beweging te komen, komen jouw gedachten in beweging. Daarnaast ervaar je de kracht van de natuur om tot rust te komen, te vertragen, anders te kijken naar bepaalde zaken.

Hanne-Lies' leven kenmerkt zich ook door een zoektocht naar evenwicht, tussen voldoende prikkels en het durven toelaten van rust; tussen zorgen voor zichzelf en haar steentje bijdragen aan de maatschappij. Op werkvlak resulteerde dit in enkele jobwissels en een burn-out. De constante was altijd het dieper contact met anderen, waarbij ze de ander terug op weg kon brengen. De natuur werd haar gids. Na een loopbaan van 17 jaar als maatschappelijk werker is Hanne-Lies klaar om haar kracht en die van de natuur te delen met jou. Naast de opleiding tot loopbaanbegeleider volgde Hanne-Lies de opleiding coach in de natuur en stress en burn-out coach.

Klik hier voor de persoonlijke website van loopbaancoach Hanne-Lies De Coninck.

Boek rechtstreeks een gratis kennismakingsgesprek in de agenda van coach Hanne-Lies.

Ik boek een kennismaking in

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Coach Hanne-Lies De Coninck

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Hanne-Lies kan zeer goed luisteren en de spiegel voorhouden. Het is  aangenaam dat ze altijd, na het luisteren, in 2 zinnen een verfijnde diepgaande analyse geeft van mijn gedachten. Een soort mild advies, dat me helpt helderheid te brengen in mijn onrust.

- Eveline M.

Ze is betrokken en geeft je diepgaande begeleiding volledig afgestemd op jouw eigenheid, tijd en ruimte en dit in de natuur! Zalig!

– Ilse B.

Veel méér dan loopbaanbegeleiding. Bedankt voor de professionele coaching en vele aha momenten!

– Tim D.