Ontwaak je Innerlijk Leiderschap

Krijg perspectief op wat je drijft en je unieke eigenheid. 

Authentiek leven, laat staan leiden, is pittig in een wereld waarin we geleerd worden te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Jij bent het nochtans die kan aanvoelen wat echt bij jou past, hoe jij het beste van jezelf kan geven. En dat is wat we precies gaan ontsluieren in dit groeitraject.

De aansluiting vinden met wat de wereld van jou verwacht en hoe jij daarop kan inspelen vanuit je uniciteit is de uitdaging. Wil je als mens krachtig staan en voelen dat het jou energie geeft dan is dit de weg: jij dient je unieke innerlijk leiderschap zelf te ontdekken! 

Dit traject reikt jou inzichten, tools en warm kader aan om dat te doen.

Deelnemers aan het woord...

Marianne

Verrassend diepgaand. Een aanbeveling voor iedereen. Dit is een traject waar geen leeftijd op staat. Een levensgeschenk! Inhoudelijk heel sterk programma: heel belevend. 

Leen S.

Ik kijk met verbazing en verwondering naar dit traject terug. Maar ook stilletjes, vol emoties, ook deze die een gevoelige snaar raakten, en dankbaarheid. Wederom een mooie opbouw van methodieken, visualisaties, oefenen, die stapsgewijs een heel proces op gang brengen.

K. B.

Intensief, veel geleerd over mezelf en hoe ik in de wereld sta. 

Sven

Verrassend en inzichten gevend die ik nog niet kende. De creatieve toetsen haalden vergeten talenten vanuit mijn jeugd weer naar boven. Het was een ontdekking die samenging met een gevoel van positieve verwondering.