Els Lisson

Regio Buggenhout - Dendermonde - Lebbeke - Opwijk - Merchtem - Londerzeel - Sint-Amands


Els Lisson - Loopbaancoach

Bovendonkstraat 134, 9255 Buggenhout
elslisson@loopbaangeluk.be 
0479 24 51 51
Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilen (Anton Karssen, kunstenaar)

Wie is coach Els Lisson?

Bovenstaande quote verwoordt volledig mijn visie op het leven. Wat er in je verleden is gebeurd, kan je niet veranderen. Wat je wel kan leren, is hoe je door een andere bril op jouw verleden kan terugblikken. Jouw herinneringen blijven, maar je gevoel verzacht. Het beheerst niet langer je handelen. Het maakt én deel uit van je leven én je ziet in wat het jou heeft opgebracht.

Als loopbaancoach met een achtergrond in klinische psychologie en jarenlange ervaring binnen HR, help ik jou graag om meer inzicht te krijgen in bepaalde patronen. Samen buigen we deze om naar een levens-/loopbaanpad dat meer aansluit bij jouw kerntalenten en energiegevers.

Wie ben ik naast 'coach'? Mensen die me goed kennen, omschrijven mij als een trouwe vriend, vertrouweling, positivo en groeimotor. Ik ben gelukkig getrouwd en moeke van een lieve, nieuwsgierige jongen van 6 en een creatieve, koppige prinses van 4. Ik kan enorm genieten van mijn wekelijkse yogasessie en lezen. Daarnaast trek ik er graag op uit met mijn gezin of vriendinnen.

Van harte welkom!


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Els is oprecht begaan met haar coachee en stelt een veilige omgeving ter beschikking om in alle vertrouwen en openheid bezorgdheden te bespreken.

Ik ben zeer tevreden over de loopbaanbegeleiding en heb de steun gekregen die ik nodig had om meer inzichten te verwerven in mijn eigen functioneren.

- Jessica De Pauw

Bedankt. Ik ga naar huis met een plan van aanpak en kijk uit wat er nog op mij pad komt!

– Katrien VH.

Professioneel en diepgaand. Zoveel inzichten en concrete acties die ik kan toepassen op het werk en daarbuiten.

– M. Desmet

Verrassend krachtig en effectief. Ik ervaar meer balans in mijn werk en privé.

- Marc K.