Els dens

Regio Leuven (3010 Kessel-Lo)


Els Dens - Loopbaancoach

Leopold Beosierlaan 109 te Leuven
els@nextstepcoaching.be 
0495 91 55 98
"Als je gevoeligheid je kracht wordt..."

Wie is Els Dens?

Wat je jobuitdaging ook is, grijp nu je kans om je zelfkennis te vergroten en je unieke kwaliteiten voorop te zetten. Je leert bewust kiezen wat bij jou past.


Als gevoelig kind groeide ik op in een sterk rationeel georiënteerde omgeving. Ik leerde al snel om aan verwachtingen te voldoen en studeerde voor Bio-Ingenieur. Daarna werkte ik in informatica waardoor mijn analytische kwaliteiten nog meer in de verf gezet werden. Maar na een tijd begon er iets te knagen: mijn fijngevoelige, empathische kant werd niet gezien. Ik weet dus wat het is om op een dwaalspoor te zitten in je (levens)loopbaan.


Ik schoolde om tot levenscoach (NLP) en ontdekte dat het juist mijn sterkte is om fijngevoelige mensen te begeleiden om dichter bij zichzelf te komen, om te leren vertrouwen op hun unieke kwaliteiten. Klanten ervaren deze resultaten: meer zelfkennis, je eigen pallet aan jobcriteria, duidelijke communicatie en trouw kunnen blijven aan jezelf in diverse situaties.


Waarom klanten met mij in zee gaan?


Intense diepgang | De NextStep methodiek helpt jou om keuzes te maken, meer loopbaangeluk te vinden én te groeien als mens in de richting die voor jou past.


Veiligheid en vertrouwen | Als levenscoach kan ik om met emoties en weet ik hoe ik een vraag helder krijg,een veilige omgeving schep,jou dichter breng bij jezelf,…


Brede expertise | Stress, burn-out, hoogsensitiviteit: ik herken deze thema’s en ga ermee aan de slag. Je leert zelfredzaam zijn en verantwoordelijkheid nemen.


Klik hier voor de persoonlijke website van loopbaancoach Els Dens.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Els.

L.B.

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

L.V.

Ik heb reeds verschillende telecoachings met Els ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Els speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.

Kristin