Klaar? En Actie!Beter in je vel! Onze expertise

Beter in je vel

Mensen beter in hun vel laten voelen is pure noodzaak geworden. Bedrijven hebben dit begrepen en investeren meer en meer in het welzijn van hun medewerkers. Dat is goed voor de retentie en voor de branding van het bedrijf! Meer loopbaangeluk...een noodzaak dus! 


onze expertize

Afgelopen vrijdag, stonden wij met NextStep coaching en loopbaangeluk.be voor de lens van Kanaal Z! Kanaal Z wou een bedrijf aan het woord laten komen dat helpt om de mensen beter in hun vel te laten voelen op het werk en thuis. Precies onze expertise! Klaar voor actie!

Wat ons drijft

Een goedgevulde dag om in woord en beeld duidelijk te maken waar wij met ons loopbaangeluk voor staan, hoe we te werk gaan,  hoe wij jullie helpen,...  Kortom wie wij zijn, wat ons drijft en wat wij aanbieden.Retentiebeleid

In de bedrijfsvoorstelling op Kanaal Z brengen we onze visie op hoe een bedrijf - dankzij coaching - zijn branding extra kan boosten en het retentiebeleid vorm kan geven. We nemen je mee in ons verhaal door de ogen van de coachees en bedrijven, van de NextStep coaches en de zaakvoerder. We maken het kristalhelder wat die meerwaarde van coaching is!


Het weekend van 7, 8 mei zaterdag en zondag verschenen we in totaal 25 keer op de beeldbuis in onze expertiserol!

De opname

U keek toch ook? Hieronder is je herkansing: het Kanaal Z TV-item over NextStep coaching en zijn loopbaangeluk!

 
 

Aanmelden om een reactie achter te laten