Aline Jacob


Regio Mechelen - Lier - Heist-op-den-Berg - Putte - Haacht

Aline Jacob - Loopbaancoach


 Guido Gezellelaan 1, 2580 Putte

 alinejacob@loopbaangeluk.be

 0476 84 69 48

 "Ontdek de diepte van jezelf, en je zult de oneindigheid van het universum vinden."

Wie is coach Aline Jacob?


Aline Jacob is meer dan alleen een loopbaancoach - ze is een gids voor jouw holistische groei en welzijn. Haar benadering gaat verder dan alleen het analyseren van je CV of het bespreken van je carrièredoelen. Aline gelooft in het verkennen van de diepere lagen van wie je bent - je passies, je dromen, je angsten en je blokkades.

Als holistisch loopbaancoach helpt Aline je niet alleen bij het vinden van een baan die bij je past, maar ook bij het ontdekken van je ware roeping en het creëren van een leven dat in lijn is met je kernwaarden. Samen duiken jullie diep in je innerlijke wereld om te begrijpen wat je echt motiveert en vervult. Met een combinatie van coaching, zelfreflectie en praktische strategieën, begeleidt Aline je op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Haar doel als loopbaancoach is niet alleen om je te helpen succesvol te zijn in je carrière, maar ook om je te ondersteunen bij het cultiveren van een leven dat authentiek en bevredigend is op alle niveaus van je leven. Samen beginnen we aan de reis naar een dieper begrip van jezelf en naar een vervullende loopbaan die resoneert met je hart en ziel. Boek alvast je intake gesprek in!

Boek rechtstreeks een gratis kennismakingsgesprek in de agenda van coach Aline.

Ik boek een kennismaking in


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Coach Aline Jacob

Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Aline kan zeer goed luisteren en de spiegel voorhouden. Het is  aangenaam dat ze altijd, na het luisteren, in 2 zinnen een verfijnde diepgaande analyse geeft van mijn gedachten. Een soort mild advies, dat me helpt helderheid te brengen in mijn onrust.

- Fien W.

Ze is betrokken en geeft je diepgaande begeleiding volledig afgestemd op jouw eigenheid, tijd en ruimte.

– Ilse H.

Veel méér dan loopbaanbegeleiding. Bedankt voor de professionele coaching en vele aha momenten!

– Willem V.P.