✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Werkbaar werk 

Werkbaar werk verwijst naar werk dat motiverend is en dat groei- en leerkansen biedt. Het is werk dat overbodige stress vermijdt en dat rekening houdt met een goede werk-privébalans. Wil je hierin stappen zetten als organisatie? Wil je meer loopbaangeluk zien op de werkvloer? Dan kan je terecht bij Loopbaangeluk uit Merelbeke, nabij Gent verbonden aan coaches en trainers over heel Vlaanderen.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Wij begeleiden jouw medewerker, team of organisatie naar werkbaar werk

Wil je als bedrijfseigenaar, HR of als organisatie ervoor zorgen dat je werknemers zich goed voelen bij hun job in jouw bedrijf? Je kan bij ons terecht voor begeleiding van je werknemers maar ook om stappen te zetten naar meer werkbaar werk en loopbaangeluk in je organisatie. Je kan ook rekenen op onze loopbaancoaches voor individuele begeleiding en onze experts begeleiden je organisatie naar meer welzijn. Dat doen we door in kaart te brengen hoe de werknemers de huidige situatie ervaren (via diepte-interviews of een elektronische bevraging). Onze experts zoeken dan samen met jou naar manieren waarop de situatie jouw organisatie verbeterd kan worden in ons Welzijnstraject. Zijn de problemen bijvoorbeeld te wijten aan stress of arbeidsomstandigheden? Of wil je maatregelen nemen om een burn-out te vermijden binnen je bedrijf of de onderlinge communicatie te verbeteren? Is leiderschapscoaching aan de orde of eerder aanpassing aan de praktische kant van de arbeidsorganisatie (accommodatie, verloningspakketten, mobiliteit, thuiswerk, et cetera)? Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en adviseren jou.

Schakel onze experts in

Indien je op zoek bent naar werkbaar werk, helpen wij je graag verder. Met meer dan 10 experts en 70 coaches verspreid over heel Vlaanderen, vinden wij ongetwijfeld de juiste oplossing om werken voor jou of voor jouw bedrijf zo aangenaam mogelijk te maken. Stuur een e-mail naar info@loopbaangeluk.be of bel naar het nummer +32477 85 59 98 voor een afspraak.