Greet bosman

Regio Oostakker - Sint-Amandsberg - Gent


Greet Bosman loopbaanbegeleiding coach Oostakker Sint-Amandsberg Gent

Greet Bosman

Zangvogellaan 12, 9041 Oostakker
greet@nextstepcoaching.be 
0474 38 46 04
"What if I fall?" "Oh but my darling, what if you fly?" - Erin Hanson

Wie is Greet Bosman?

Mijn naam is Greet en ik ben loopbaancoach met een open vizier. Ik ga samen met jou op zoek naar waar jouw kracht ligt. We staan stil bij wat jij nodig hebt en maken het pad vrij om te kiezen wat echt bij jou past. Dat exploreren en versterken we waar nodig. Dit doen we door jouw talenten te verkennen, door na te gaan wat jou als kind dreef, wat het meeste bij jouw natuur aanleunt, waar je weerstand op ervaart, waarom je net nu deze stap zet…

Tijdens deze tocht ben ik jouw spiegel, motivator en inspirator. De vragensteller bij overtuigingen en belemmeringen. Wat als al dat ‘moeten’ nu eens niet moet…? We creëren samen licht. Want met licht komt er ruimte vrij om meer te zien. Anders te kijken.

Mijn achtergrond ligt in marketing en onderwijs, mijn ervaring in heel uiteenlopende en internationale contexten. Dat gecombineerd met veelzijdigheid, creativiteit, rust en openheid zorgt ervoor dat je aan mij een coach hebt die out of the box denkt, die mild is en tegelijk confronteert wanneer nodig, die wijsheid ziet in eigen(wijze) kronkels en je helpt om vrij te denken. Contacteer mij gerust vrijblijvend.

> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Confronterend voor mezelf, intensief met een open communicatie.


Anoniem

Greet nam me op een zeer open en toegankelijke manier mee naar het randje van mijn comfort zone om samen op zoek te gaan naar datgene wat echt bij me past. Eenmaal aangekomen op dat randje, bleek dat mijn mogelijkheden veel ruimer waren dan ik ooit had durven dromen in mijn grootste dromen. En laten net ook die dromen misschien wel nog grootser geworden zijn. Dankjewel Greet, om mij op een rustgevende en warme maar tegelijk ook uitdagende manier terug in mijn kracht te zetten.


Nore Van Loon

 

> Maak een afspraak