Leer coachen met en in de natuur.

Voor coaches, begeleiders, therapeuten en psychologen.

✔   Diverse locaties in Vlaanderen

+100 tevreden natuurcoaches

✔  Leertraject op maat

Natuurcoaching geven via een opleiding

Indien je interesse hebt in natuurcoaching, kan je bij Loopbaangeluk een professionele opleiding volgen. Loopbaangeluk is al jaren gespecialiseerd in allerlei vormen van coaching. Dankzij onze ruime ervaring met natuurcoaching bieden we de professionele opleiding tot natuurcoach aan. We beschikken over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen en we wisselen regelmatig kennis uit en houden supervisies.

Dit leertraject om natuurcoaching te geven is verder opgebouwd uit het vijfdaagse traject dat het Agentschap voor Natuur en Bos tot begin 2020 aanbood.

Hetzelfde team van ervaren trainers-natuurcoaches heeft de inhoud en aanpak verder verfijnd op basis van de feedback van de vele deelnemers.

Reeds meer dan 100 coaches volgden de opleiding tot natuurcoach met grote tevredenheid.

Interesse? Laat je coachees ervaren wat een inspirerende plek de natuur is!


Geïnteresseerd in onze opleiding als natuurcoach? Vragen? Neem contact met ons op.


Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren.

Professionele natuurcoaching dankzij onze opleiding

Via een professionele opleiding van zeven dagen leer je bij ons hoe jij mensen kunt begeleiden met behulp van natuurcoaching. Zoals de naam al aangeeft, vindt deze vorm van coaching in de natuur plaats.

Je maakt gebruik van de rust van de natuur om personen te begeleiden. De natuur is ook heel rijk aan metaforen die je kan inzetten.  Zo stimuleer je de creativiteit, waardoor mensen zelf antwoorden zullen vinden.

Dankzij de rust die de natuur uitstraalt, wordt deze vorm van coaching vaak gebruikt bij loopbaancoaching, burn-out coaching, HSP-coaching of bewustzijnscoaching.

Met behulp van een opleiding natuurcoaching kan jij mensen begeleiden met jouw expertise én wijsheid van de natuur. Wij leren je alle methoden en tools. Naast deze opleiding, bieden we ook andere opleidingen aan. Wil jij bijvoorbeeld een loopbaancoach worden? Volg dan een opleiding tot loopbaancoach, zodat jij loopbaanbegeleiding van hoge kwaliteit kan aanbieden.

Interesse in de opleiding over natuurcoaching?

Voor een opleiding over natuurcoaching kan je je inschrijven bij Loopbaangeluk. Heb je vragen over onze opleiding, kan je niet altijd aanwezig zijn op de opleidingsdagen of wil je je inschrijven? Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer +32487 90 61 80 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be.

Je vindt hier alle informatie over onze unieke en diepgaande aanpak bij de opleiding waarbij we werken in en met de natuur. Inspireer jezelf via de wijsheid van de natuur met onze professionele natuurcoaching opleiding!