Leer coachen met en in de natuur.

Opleiding tot professional in Natuurcoaching

✔   Diverse locaties in Vlaanderen

+100 tevreden natuurcoaches

✔  Leertraject op maat

Opleiding in natuurcoaching

Indien je interesse hebt in natuurcoaching, kan je bij Loopbaangeluk een professionele opleiding volgen. Loopbaangeluk is al jaren gespecialiseerd in allerlei vormen van coaching. Dankzij onze ruime ervaring met coachen in de natuur en verschillende unieke werkvormen in de buitenlucht bieden we de opleiding aan die je een expert maakt in natuurcoaching. We beschikken over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen en we wisselen regelmatig kennis uit waarbij we supervisies houden met een brede waaier aan werkvormen. Je blijft groeien en beleven door steeds nieuwe coachformats te ontdekken en in verbinding te gaan met gelijkgestemde coaches.

De opleiding om natuurcoaching te kunnen geven is verder opgebouwd uit het vijfdaagse traject dat het Agentschap voor Natuur en Bos tot begin 2020 aanbood.

Hetzelfde team van ervaren trainers-natuurcoaches heeft de inhoud en aanpak verder verfijnd op basis van de feedback van de vele deelnemers.

Reeds meer dan 100 coaches volgden de opleiding tot natuurcoach met grote tevredenheid.


opleiding tot natuurcoach


Interesse? Volg een gratis demo en ontdek onze unieke en warme aanpak.

Registreren voor gratis demo


*Heb je nog geen ervaring als coach? Neem contact op en ontdek ons interessant 2-daagse basiscoach traject, gekoppeld aan de opleiding tot expert in natuurcoaching, waarbij je een sterk fundament legt als beginnend coach.


Geïnteresseerd in onze opleiding tot natuurcoach? Vragen? Neem contact met ons op.


Opleiding Natuurcoach

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren.

Word een professional in natuurcoaching via onze opleiding

Via een professionele opleiding van zeven dagen leer je bij ons hoe jij mensen kunt begeleiden, laten groeien en bloeien in de buitenlucht. Leer unieke werkvormen toe te passen op jouw doelgroep via coaching in de natuur.

Je maakt gebruik van de rust en kracht van de natuur om personen te ondersteunen in hun proces. De natuur is heel rijk aan metaforen die je kan inzetten en het stimuleert de creativiteit, waardoor mensen zelf makkelijker antwoorden zullen vinden of zich sneller openen voor hun intuïtie.

Dankzij de rust die de natuur uitstraalt, wordt deze vorm van coaching vaak gebruikt bij loopbaancoaching, burn-out coachingHSP-coaching of bewustzijnscoaching.

Met behulp van een opleiding natuurcoaching kan jij mensen begeleiden met jouw expertise én de wijsheid van de natuur. Wij leren je alle methoden en tools. Een opleiding bij Loopbaangeluk? Dat is véél oefenen en werken met de kracht van de natuur.

opleiding natuurcoaching

Interesse in de opleiding over natuurcoaching?

Voor een opleiding over natuurcoaching kan je je inschrijven bij Loopbaangeluk. Heb je vragen over onze opleiding, kan je niet altijd aanwezig zijn op de opleidingsdagen of wil je je inschrijven? Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer +32487 90 61 80 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be.

Je vindt hier alle informatie over onze unieke en diepgaande aanpak bij de opleiding waarbij we werken in en met de natuur. Inspireer jezelf via de wijsheid van de natuur en wordt een expert in natuurcoaching via onze unieke opleiding.