loopbaanbegeleiding oostende

Loopbaanbegeleiding in Oostende

Als je op zoek bent naar loopbaanbegeleiding, dan ben je bij Loopbaangeluk aan het juiste adres. Wij bieden begeleiding op maat om je te helpen bij je professionele uitdagingen en vragen. Onze ervaren loopbaancoaches zijn beschikbaar in Oostende en over heel West-Vlaanderen.  

Onze coaches werken op maat en steeds via individuele loopbaanbegeleiding. Ze kunnen je helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vragen zoals:

Betere werk-privé balans

 Stress, energielekken of spanning aanpakken

 Een carrièreswitch

 Je talenten ontdekken en laten renderen

 Groeien in jouw job of organisatie

 Twijfels bij welke keuzes je zou maken en welke impact dit heeft


Neem de tijd om je specifieke uitdaging te bespreken met een loopbaancoach in Oostende tijdens een gratis infogesprek. Ontdek de mogelijkheid om te betalen met een VDAB-loopbaancheque en geniet van 4 uur professionele loopbaanbegeleiding voor slechts € 40, of 7 uur voor € 80.

Gratis kennismaking aanvragen met een coach in jouw regio

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

 

Voordelige prijs via de VDAB-loopbaancheques

Maak gebruik van een VDAB-loopbaancheque en krijg zeven uur professionele loopbaancoaching ter waarde van 1187 euro voor slechts 80 euro. Je hebt de mogelijkheid om de loopbaancheque aan te vragen voor 3 of 4 uur coaching. Wil je graag bestellen en aan de slag gaan met deze loopbaancheques?

Contacteer ons voor info en wij helpen je op weg.

Nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? We hebben tal van unieke trainingen en workshops om jezelf en je loopbaan te versterken.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Als je overweegt om loopbaanbegeleiding te volgen maar nog twijfelt, nodigen we je uit voor onze gratis infosessie. Deze sessie kan zowel live als online worden bijgewoond.

Gedurende ongeveer een uur zullen we onze unieke aanpak toelichten, de procedure en voorwaarden van VDAB-loopbaancheques bespreken en al je vragen beantwoorden.

Deelnemen aan de gratis infosessie

 

Aan de slag met loopbaanbegeleiding in Oostende

Wil je ontdekken hoe loopbaanbegeleiding je carrière en werkgeluk kan versterken? Vraag nu je gratis infogesprek aan en krijg gedetailleerde informatie over onze aanpak en hoe we specifiek aan jouw behoeften kunnen voldoen. Je persoonlijke loopbaancoach staat klaar om samen met jou je professionele uitdagingen en verwachtingen aan te pakken.


loopbaanbegeleiding oostende

Loopbaanbegeleiding op maat met Loopbaangeluk

Loopbaangeluk inschakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in regio Oostende?

Wij helpen je op weg naar (meer) geluk op het werk met behulp van onze unieke en persoonlijke aanpak.

Neem contact op en stel al je vragen rond loopbaanbegeleiding aan een loopbaancoach in regio Oostende.

Contacteer ons