✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Coachen in de natuur

Bij coachen in de natuur ga je met een professionele coach de natuur in. Bij Loopbaangeluk kan je dergelijke sessies beleven. We hebben vestigingen over heel Vlaanderen en beschikken over een 20-tal ervaren coaches in de natuur die individueel of in groep begeleiden.


Geïnteresseerd in onze coaching in de natuur?

> Maak een afspraak

Het doel van coachen in de natuur

Coachen in de natuur is een bijzondere vorm van coachen. Er zijn als het ware twee coaches: de natuur en de coach. Samen met een professionele coach ga je aan de slag met zaken die jou nauw aan het hart liggen of frustreren. De natuur biedt een uitzonderlijk kader en is een inspiratiebron door haar veelheid aan metaforen. Ook het stappen zelf is deugddoend en opent nieuwe perspectieven. Waarom zou je kiezen voor coachen in de natuur? De natuur zorgt voor rust en verbondenheid. Verbondenheid met jezelf en de omgeving. Dankzij de rustige omgeving is natuurcoaching ook uitermate geschikt voor burn-out- en  HSP-coaching. Ben je zelf een coach en ben je geïnteresseerd in deze rustgevende en inspirerende vorm van begeleiden? Volg dan een opleiding natuurcoaching bij ons en word zelf een coach-in-de-natuur! Ook teams worden begeleid in de natuur door een teamcoach.

Vraag om meer informatie

Denk jij dat coachen in de natuur onder begeleiding van een Loopbaangeluk-coach jou ten goede kan komen? Wens je meer informatie over onze sessies of over het coachen zelf? Contacteer ons gerust door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@loopbaangeluk.be. Zet je een natuurcoach in in het kader van je loopbaan? Dan kan je vermoedelijk ook de VDAB-loopbaancheque inzetten.